å være redd i sitt eget hjem

Hei :-) Nå er det en stund siden jeg har blogget ordentlig, og det har sine grunner. Jeg har så dårlig samvittighet siden jeg sa at i høstferien skulle det bi mer blogging, men å ble det ikke blogging i det hele.. På søndag dro jeg uventet på hyttetur med en god gammel veninne. Jeg fikk ikke tid til å blogge derfra. Vi gjode alt mulig rart, men jeg kan fortelle om det senere hvis dere vil. Men over til overskriften.
_________________________________________________________________________________________________________

Da jeg kom hjem på onsdag kveld fikk jeg vite noe som gjorde meg redd. Storebroren min hadde fått en telefon fra "de som leverer" alarmtjenesten vi har, altså sektor alarm. De hadde ringt i samarbeid med polititet for å høre om alarmen vår virket på grunn av ulike grunner jeg ikke vil skriver her.. Mamma og pappa syns at dette var en svært rar måte til å sjekke ut det på, ettersom det var en søndagskveld klokken 21.15 og politistasjonen her stenger kl 15.00 på fredag.. Derfor ringte mamma til polititet og spurte om dette var normal prosedyre, og de avslo det og sa at det absolutt ikke var normalt. De ga nummeret som hadde ringt til politiet, og hørte "åja, han ja.." i bakgrunnen. Dette var altså en kjenning av politiet som hadde planlagt å gjøre innbrudd hos oss. Nå har vi ikke lov til å opne dørene, og alle dørene må være låste, alltid. Det har jo ikke skjedd noe, men det er ikke særlig gøy å gå rundt å være redd i sitt eget hjem. Når jeg er alene hjemme så tørr jeg f.eks ikke å gå i dusjen i frykt for at noen har brøtet seg inn i mens.. Dette har gjort at jeg ikke har funnet krefter til å blogge enda, og jeg håper at dere forstår.. Jeg skal prøve å få unnagjort litt bloggarbeid i dag, men hvis det ikke kommer så veldig mange oppdateringer så vet dere hvorfor.Har noe slikt hendt dere før?


Ingen kommentarer

hemmeligheten dinHei alle sammen! Som dere ser så er dette et innlegg om hemmeligheter. Noen av dere har kanskje lest slike innlegg på bloggene til Kristine eller Ine? Det er hvertfall der jeg har tatt ideen fra! TIl dere som ikke vet hva det går ut på, så er det slik at du legger igjen en kommentar med hemmeligheten(e) dine, helt anonymt, og så samler jeg opp alle hemmelighetene i et innlegg. Jeg er ikke sikker på om dette kommer til å funke pga lite lesere, men vi får se! Jeg håper hvertfall at noen har lyst til å dele sine hemmeligheter, det kan jo være godt å få lettet litt på alt sammen! :-)

Jeg har forresten tenkt å spille inn en video på mandag eller tirsdag, så forhåpentligvis har dere noe å glede dere til! Nå skal jeg straks stelle meg, og gå ned og spise frokost med familien!

Hva er din hemmelighet?


Én kommentar

autumnbreak

Heyyyyy :-)
I går fikk jeg høstferie, som er deilig!! Når jeg kom hjem fra skolen så måtte jeg skrive ferdig en novelle analyse, hehe så det var jo ikke akkurat den BESTE starten på ferien da.. Etter at den var levert, så kjørte jeg bort til Marleen der vi laget middag.. Har ikke bilde av maten akkurat nå, men neste gang jeg lager det så kan jeg legge ut bilder og oppskrift dersom det er interessant? Familien var hvertfall keene på det :-) I dag har jeg egentlig ikke gjort særlig mye.. Har spist frokost, tatt meg en dusj og så tatt noen biler og prøvt meg på en ny type redigering. Det ble ikke KJEMPE bra, men det var godt til å være første gang!! Men jeg må stikke, nå.. Blogger mer i kveld <3 

Hadeee :-)


Ingen kommentarer

bedre sent enn aldri

Heiii ♥ Nå er det snart høstferie som betyr bedre blogging (forhåpentligvis).. Nå er jeg hjemme og laster ned noen serier til pappa haha.. Og så skal jeg skrive ferdig en novelleanalyse, æærh. Jeg lagde denne bakgrunnen til dere, kanskje ikke den fineste meeeen.. Håper dere liker den! Vi snakkes.

Likte du den? ♥


Én kommentarHei! Jeg heter malin, og er 16år. Jeg kommer fra Stavanger. På bloggen min kan du lese om hverdag, outfits, bilder og mye mer. Håper du liker den! ♥ kontakt: salty.blogg@hotmail.comhits