litt rabatt på blivakker.no

Hei alle sammen!
Jeg tenkte bare at jeg skulle dele denne linken: http://del.blivakker.no/x/V8pBtz hvor du kan få 15% rabatt på bestillinger fra blivakker.no!!
Jeg lover at jeg skal begynne å blogge bedre snart.. Jeg får høstferie om en uke, og da skal jeg prøve å få gjort bloggarbeid :-)


Ingen kommentarer

sliten jente

Hejj allihopa!!
Akkurat nå sitter jeg barnevakt. Jeg har vært her siden 15.30 og skal være her til 00.30 så det er en stund.. Begynner å bli ganske sliten nå, men det går nok bra! Tenkte bare å slenge inn et lite innlegg, siden det er så lenge siden sist :-)


Ingen kommentarer

fotoredigering

<33333333 hva syns du?


Ingen kommentarer

all those lovely things


Heiii mine søte små! Nå ligger jeg strekk ut i sofaen og venter på at middagen skal bli ferdig. Nå er mandagen overstått, og det er kun fire dager til med skole og så er det helg. Wooh!! Mandagen er egentlig veldig bra fordi vi starter sent og slutter tidlig, men resten av uka er sykt kjip..

Jeg blar igjennom fullt av fine bilder på weheartit nå, og fyyysøren så mye inspirasjon jeg får. Følg meg gjerne; candiiifashion :) Og så kan du gjerne skrive ditt brukernavn i kommetarfeltet så følger jeg deg kanskje. Jeg følger bare seks (?) stykker nå, så jeg kunne trengt noe nytt i feeden. Ellers var det ikke noe mer jeg skulle si tror jeg..? Skal gjøre lekser og rydde rommet i dag..

Hva heter du på weheartit?


Én kommentar

im a prisoner of my own mind

Hva syns du?


Én kommentar

home alone this weekend

Heiii, jeg har vært alene hjemme i helga (fredag-lørdag) så da måtte jeg jo lage mat selv osv. Så igår ble det taco, og i dag tidlig så laget jeg taco-rundstykker til frokost, og hadde et iskaldt glass med iste og isbiter. <perfekt3 Og bare så dere vet det så tester jeg ut noe greier her, så det er derfor dette innlegget her er utrolig rart, men det var jo litt kult også?? haha. Nå skal jeg straks ta meg en god og varm dusj, før jeg setter meg ned i sofaen med gossip girl og masse lørdagsgodt. Jeg har sett en halv sesong på to dager nå, eller på fredagskveld og lørdagsmorgen rettere sagt.. Så nå er jeg midt i sesong 3. Jeg virkelig elkser gossip girl, og at det forgår i NY eller jo ikke akkurat feil det heller.. Jeg skal definitivt bo i new york en gang. Om det så bare er for noen måneder. JEG ELSKER BYEN. Men jeg tror nesten jeg må stikke nå, slik at jeg får utnyttet dagen MAX. Vi blogges.


Én kommentar

"hvordan har du det?"

Heiii, nå tenker dere kanskje at innlegget kun skal være "hvordan har du det?" men det skal det altså ikke. Jeg er en person som er veldig opptatt av psykisk helse, og syns at dette blir alt for lite tatt opp i hverdagen. Man hører knapt noe om psykisk helse. Hvorfor er det sånn at det er mye mer akseptert å være fysisk syk enn psykisk? Jeg kjenner at jeg blir såå irritert.. På skolen i bla. naturfag så har man eget kapittel om helse, men hva står det der? Det står om fysisk sykdom, og kaaaanskje et lite avsnitt om psykisk helse.Jeg er 100% overbevist om at det er et veldig høyt antall barn, ungdom og voksne som sliter psykisk men som ikke er klar over det selv, eller kanskje ikke tørr å si ifra til noen fordi de er redde for å bli plaget for dette. Jeg kjenner selv folk som sliter psykisk, og som skammer seg over det. I mine øyne er dette helt feil, og jeg lurer virkelig på hvordan det ble på denne måten.. Å slite psykisk kan være veldig mangen ulike ting, som foreksempel mye stress rundt jobb og skole, som jeg tror er veldig "vanlig" eller hva jeg skal si.. Dette sliter hvertfall jeg med. Men man har andre ting også, de såkalte psykiske sykdommene som blandt annet er depresjon, angst, spiseforstyrrelser, shizofreni, OCD osv. Listen er veldig, veldig, veldig lang.. Jeg håper at i fremtiden blir det satt mer lys over psykiske sykdommer, og at det skal bli normalt og snakke om, slik at man ikke behøver å skamme seg over det.

Hva syns du om at psykisk helse er så tabu?


Én kommentar

i love books, fall and blankets

Heiii :) Nå sitter jeg i stua og redigerer bilder, ser på barne-tv og venter på frokost. I dag våknet jeg før klokka var syv, så jeg har vært våken i over to timer! På mobilen min har jeg en lang liste med bøker jeg har lyst til å lese, der "the fault in our stars" står høyt oppe. Jeg har hørt så mye bra om denne boka, og jeg gleder meg til å slå kloa i den, og sitte med et teppe, kakao, stearinlys og boka om kvelden. Høst altsåå, loveit! Hvis du har lest denne boka så kan du gjerne skive hva du syns om den, jeg vil gjerne høre. Også kan dere tipse meg om andre bøker :-)

Ha en fin søndag dere!


Ingen kommentarer

deli de luca & videofyme

Eyyyy! What´s up?? Sorry for uregelmessige innlegg, men jeg klarer ikke helt bestemme meg for om jeg skal blogge eller om jeg skal slutte.. I det siste har det jo ikke vært særlig respons osv på innleggene, og da syns jeg det er litt "kjedelig" å bruke så mye tid på noe... Nå sitter jeg på gulvet på rommet mitt og gjør absolutt null nada og niks. Jeg har laget meg en bruker på videofyme der jeg sikkert kommer til å legge ut videoblogger og ting som skjer i hverdagen. Det er på en måte sånn som vine, bare at jeg liker denne mye bedre, og det er ikke grense på hvor lenge videoen kan vare. Hvis du vil følge meg så heter jeg candiiifashion og det samme heter jeg på weheartit. Jeg setter utrolig stor pis på alle følgerene mine, *hint hint* haha.

Nå som jeg har startet på vgs så har jeg skaffet meg månedskort på tog, buss osv pga skolen min er i en annen "by" heheh. Da er det jo kind of gratis for meg å reise rundt omkring, så det har blitt en del turer til stavanger, eller rettere sagt deli de luca. Å fyyyfaen (unnskyld) så god smoothie de har der! Jeg er helt forelska. Meeen jeg må bare spørre om noe.. Hva vil dere jeg skal blogge om? Evt hva slags videoblogger vil dere ha? Jeg tar i mot alle tips, og dersom jeg får en del tips så kommer det sikkert innlegg mye oftere, og sikkert bedre innlegg også. Jeg skal ærlig innrømme at blogginga har vært dårlig i det siste.. Men jeg blogger hvertfall.

Sååå, sleng med noen bloggtips søtnoser! Dere er best <3


Ingen kommentarer

vanskelige tider

Heiii :-) Nå sitter jeg i et lite hjørne inne på rommet mitt, godt innepakket i dyna og pysjen, med tente stearinlys. Regnet høljer ned, og det er såå koselig. I dag er det første september, altså starten på en ny måned, og høsten. Nå er det tid for mørke kvelder med stjerneklar himmel. Kos foran peisen, kakao, te, skjerf og ullsoker.. Mmm, kjenner jeg har gledet meg til dette!
Nå skal jeg straks gjøre meg klar til å gå i kirken. Det er konfirmant-presentasjon i dag, og ettersom lillebror er konfirmant så må jeg gå, haha. Når vi kommer hjem igjen så er det klart for selskap her i huset, for å feire lillebror som fyllte fjorten i sommer. Det blir sikkert koselig.

Men over til overskriften.. Nå har skolene startet igjen, og på nytt begynner alt stresset med prøver, innleveringer, premføringer, lekser og kanskje en jobb utenom? Jeg tror neppe det bare er meg som allerede er helt utslitt av skolen, og vi har ikke en gang begynt me vurderinger. Å begynne på vidergående har igrunn vært nok i seg selv, men alle vurderingene kommer til å ta knekken på meg, det er jeg sikker på. Jeg sliter allerede med en del ting, og dette gjør det ikke bedre. Til alle andre der ute som har det på samme måte (eller tilsvarende) så skal dere vite at jeg vet hvordan det er, og jeg håper at det ikke tar knekken på dere! Alt for mangen får problemer psykisk pga. alt presset på/med skolen. Det er galt at det skal være sånn. Skolen skal ikke være sånn at man blir psyk, da mener jeg at det er gått for langt.

Sorry, jeg må gå og gjøre meg klar nå.. Men jeg kan skrive mer om psykisk-helse en annen gang hvis dere vil?
Hvis du sliter psykisk så kan du selvfølgelig snakke med meg, og så kan jeg prøve å hjelpe deg. Ta kontakt i kommentarfeltet, eller på mail. (salty.blogg@hotmail.com) Jeg heier på dere!


2 kommentarerHei! Jeg heter malin, og er 16år. Jeg kommer fra Stavanger. På bloggen min kan du lese om hverdag, outfits, bilder og mye mer. Håper du liker den! ♥ kontakt: salty.blogg@hotmail.comhits