livet på vgs

Helluu :-) Jeg har fremdeles ikke noen fine bilder på macen, haha. Brukte hele gårsdagen på å installere office for mac. Fyy søren så stress.. Først virket det ikke, og så fatta  jeg ingenting, men det gikk bra til slutt da. Skoledagen i da var utrolig kjedelig, men chill. Vi starta klokka 09.40 og da fikk vi utdelt bøker. Etter det så skulle vi ha gym, men vi brukte nesten hele gymtimen på å lære navna til hverandre. Etter gymmen var det midttime etterfult av en fritime. Klokka halv ett skulle vi ha matte, men valgte bare om vi skulle ha P- eller T-matte og så fikk vi gå hjem!

Nå sitter jeg på kjøkkenet og blogger mens mamma lager middag. Senere i dag så drar jeg bort til Marleen. Begynner å bli en stund siden jeg har sett henne nå, siden vi går på forskjellige skoler. Skal ikke være så veldig lenge da, siden hun og klassen skal på bowlig.

Hva har dere gjort i dag? 


Ingen kommentarer

første klassing all over again

 

Heisann! Utrolig lenge siden sist nå.. Jeg har dessverre ikke så mye tid til overs nå som det ikke er ferie lenger. I går fullførte jeg min første dag på vgs. Det var veldig spennende, men samtidg syns jeg det var utrolig stress med tanke på all info, og alt som skal i boks i løpet av de neste dagene..  Klassen vår består av 29 elever der jeg har sett 5 av dem fra før. Husker ikke hva noen heter siden vi ikke har presentert oss for hverandre.  Men for å gå over til noe litt annet; i dag fikk jeg nemlig min kjære macbook hjem fra reperasjon, så nå kan jeg endelig bruke den! Det er så utrolig uvandt med alt.  Legger til det eneste bildet jeg har på pcen nå, som ikke har noe som helst med innlegget å gjøre.


Nå må jeg gå å fikse litt flere ting jeg trenger på skolen, haha.. Har du begynt på vgs?


Én kommentar

@instagram

Heii :-) Jeg må jo bare være verdens dårligste blogger.. Unnskyld. Men over til overskriften; jeg lagde meg en ny instagram bruker, og har bare 4 followere nå.. Så hvis noen av dere har lyst til å followe meg så blir jeg SUPER glad! <3 loveu


Ingen kommentarer

well hello, again

Hei! På lørdag så var det veldig fint vèr her, så da satte jeg meg ut på terrassen og solte meg, samtidig som jeg tok med meg en gammel shorts for å friske den opp. Resultatet ble bra, syns hvertfall jeg... Likte du den?

Veninna mi var på hyttetur i helga, så jeg var kattemater for katten deres. Da de kom hjem i går så fikk jeg denne søte boksen av henne. Aww ♥♥Får dessverre ikke noe god tid til å blogge, pga vi pusser opp og da må jeg hjelpe til med det, så vi snakkes!


Ingen kommentarer

inspiration


Hvaaa syns du om bildene? ♥


4 kommentarer

selam, selam

Hei, hei!!! (Overskriften på tyrkisk..) nå har jeg hatt litt bloggfri, og fy det var deilig. I det siste har det ikke skjedd så mye. Har vært med Matilde i stavanger, sett gossip girl og de siste to dagene har jeg vært med Marleen som endelig har kommet hjem, og som drar igjen i dag.. Snill?? Dette blir et mobilinnlegg, så slenger med er bilde av outfiten, haha.. Ikke noe særlig.

Jakke fra Cubus, bukse fra Dr denim, sko fra Toms.

Har det skjedd noe spennende mens jeg var borte?


Ingen kommentarer

jeg er med i en konkurranse, bli med du og!

Heii :-) Tenkte bare å si at jeg er med i en konkurranse på bloggen til Ine Kristine, og her er link rett til innlegget. Du kan vinne et gavekort fra Madlady.se (link) som er en super kul nettbutikk med masse fine klær! Meld deg på, det er super enkelt!!Har du meldt deg på? :-)


Én kommentar

the perfect breakfast

HEI ♥ For det første må jeg bare si unnskyld for at jeg ikke har kommentert tilbake i det siste. Jeg har rett og slett ikke hatt muligheten av mange grunner, og en av dem er jo pga uvèret som førte til rask enkel 3G blogging.. Jeg har også en del ting som må ordnes før skolestart, så det prioriteres selvfølgelig før blogging og kommentering, Håper dere skjønner det!

I dag regner det, men ikke noe mer enn det. Nå skal jeg straks stå opp og lage noen grove rundstykker, før jeg går en tur. Jeg har nemlig begynt å trene kondis slik at jeg ikke ender opp med 2ere i gym, haha. Når jeg kommer hjem tar jeg meg en dusj, lager goood frokost/lunsj (?) og setter meg ned med gossip girl. Senere drar jeg mest sannsynlig til byen for å handle diverse ting. Kan vise senere hvis jeg gjør det.

Vi blogges, alle mine fantastiske lesere! ♥


Ingen kommentarer

her er det alltid fint vèr

Heisann! I dag våknet jeg faktisk til blå himmel og sol. Derfor sto jeg opp med en gang, og gikk ned. Det var bare jeg og pappa som var hjemme, så da satte jeg på gossip girl på netflix. Etter at jeg hadde sett halve den første episoden, begynte det å pøsregne, lyne og tordne! Det var helt sykt, fordi at det var rett over oss.. Det slo til og med ned i noen hus, og mange ganger i skogen rett utenfor. Derfor er jeg nok en gang uten internett, og må ty til 3G.. Alt for dere vettu' ♥ Nå sitter jeg med en kopp te (som jeg forøvrig har drukket opp for lenge siden) og blogger. Vi skal snart spise komle, så jeg tror jeg må gå å stelle meg litt.. Lenge leve sommerferie!

I går så blogget jeg ikke mere fordi jeg glemte det og fordi jeg var med Matilde. Det er den sykeste kvelden på lenge, men jeg kan ikke fortelle hva vi gjorde ( i tilfelle noen politier eller noe leser bloggen min..) Men det var ikke stjeling, drap, kidnapping og sånne ting altså. Hehe, morsomt. Jeg gikk hjem kl. 12 på natten og da jeg kom inn så var det pizza til meg, mmm. Så jeg satte meg ned å spiste pizza og etterpå gikk jeg opp og sovna som en stein.Har dere gjort noe spennende?


Ingen kommentarer

produktanbefaling; smilelab

Heii! Tenkte at jeg skulle skrive en kort produktanbefaling til dere! Denne gangen blir det av smilelab.
Smilelab er tannbleking for dere som ikke visste det, og jeg har strips-varianten. Disse er veldig lette å påføre, så du trenger ikke være ekspert for å få det til! Etter at du har hatt de på i 30minutter så tar du dem av og skyller munnen godt, og vips; du har et hvitere smil! Det er faktisk helt sykt, men du ser resultat etter allerede en behandling. Derfor liker jeg det veldig godt, pga du kan ta de på foreksempel rett før du skal i bursdag, og så får du hvitere tenner. :-))

Har du prøvd smilelab?


3 kommentarer

all these little things

ALOHAAA, i dag har vi kjeeeempe fint vèr! Sol og 28 grader, pluss vindstillt. Hehe, jeg bare tuller.. Bråvåkna i dag tidlig av et kjempe høyt torden. Det første jeg gjore var å hoppe ut av senga og trekke ut alle stikkontaktene. Lynet slo faktisk ned i kjøpesenteret her, så hele strømmen gikk og greier. Og på grunn av uvèret så har jeg ekstremt dårlig internett, men skal prøve å poste et inlegg til litt senere.

Akkurat nå så er det opphold, men det pøsregner egentlig ute, og det er sååå koselig! Kjenner at jeg er klar for en høst med mørke stormfulle kvelder, der jeg kan sitte inne med fyr i peisen og en kopp med kakao/te og bare høre på vinden som uler og regnet som siler ned. Iiiiip. Føler meg skikkelig teit når jeg skriver sånt, men en så liten ting som at vinden uler får meg i kjempe godt humør! Det kan umulig bare være meg? Plis si at dere også blir glade av sånne småting?? 

Image and video hosting by TinyPic

I går så gikk jeg tur både på dagen og kvelden, og det ble 1 mil til sammen. De siste 6 kilometerene var om kvelden, ute i lyn og torden.. Jeg har aldri vært så redd før.. Trodde at lynet skulle slå ned i meg og at jeg skulle dø, haha. Heldigvis gikk det bra, og jeg kommer aldri mer til å gå tur i sånt uvèr..

Er du redd for lyn og torden? Vi blogges!


3 kommentarer

blogger jeg leser fast

EDIT: Wææ må forte meg med dette innlegget! Det lyner og tordner så internettet ryker hele tiden, pga strømmen går.. Nå sitter jeg faktisk å bruker 3G bare for å få postet dette innlegget. Krysser fingrene for at det går bra.

♥ bonjour tout beau ♥ Haha, aner ikke om det er riktig meen jeg ville høres flink ut. Jeg tenkte at jeg skulle vise dere de bloggene jeg leser fast. Fleste av de er fra topplista så dere har sikkert sett dem før, men tenkte å vise likevel. Jeg kan vel starte med favoritten nå for tiden!

inekristine.blogg.no - Dette er bloggen til ei nyyyydelig jente fra Brønnøysund. Hun er kjempe flink til å skrive og å ta bilder. Det var forresten av henne jeg lærte å redigere sånne bilder med tekst på! Absolutt favoritt bloggen min, atm.l0ve.blogg.no - Hvem har vel ikke hørt om bloggen til Erica? Har vært fast leser i mange år, og blir aldri lei. 

auroramohn.blogg.no - Aurora er såååå skjønn, og jeg blir aldri lei av bloggen hennes heller..

krisssy.blogg.no - Kristine er jo DEN gladjenta, og i tillegg er hun fin. Hun blogger mye og godt så det er bra!!matholck.blogg.no -  Søte Mathilde er en veldig flink blogger, og skriver om mye interessant!carolinecf.blogg.no - ÅÅ, digger henne. Hun har såå fine øyner, og blogger stortsett bra.

 
mate.blogg.no - Bloggen til Matilde er kjempefin! Vi kommer fra samme sted, så dette blir vel bloggen til ei i kommunen/bloggen til ei jeg kjenner.. Men hun er veldig flink, og fortjener masse lesere.

Dette er de bloggene jeg leser fast, men er innom mange flere blogger og hvis noen skiller seg ut så er det fort som jeg blir fast leser! Det er bare til å legge igjen bloggadressen din hvis du vil jeg skal ta en titt på akkurat din blogg. ♥

Leser du noen av disse?

 


5 kommentarer

oppskrift; kanelsnurrer

Hei ♥ Jeg har vært ute å trent i dag, så derfor blir blogginga en del senere enn normalt, men håper det går fint!  I går når jeg la ut innlegget om kanelsnurrene fikk jeg et spørsmål om jeg kunne legge ut oppskriften og selvfølgelig kan jeg det, så here u go:

Det du trenger er:

500g smør
5dl melk
100g gjær

1kg mel
4ss sukker
1 egg
sukker og kanel til "fyll"
vaniljekrem og evt. melis 

Slik gjør du:

1. Smelt smøret i en kasserolle og tilsett melken. Denne blandingen skal være 37 grader (slik at du ikke kjenner at den er varm eller kald når du drypper på håndleddet) og  så blander du inn gjæren.
2. Etterpå rører du egget inn i melkeblandingen.
3. Tøm melet og sukkeret oppi en stor bolle, og hell melkeblandingen over. Bland dette sammen med hendene. (Deigen skal være veldig tykk, så om nødvendig kan du ta oppi mer mel.)
4. Ta en bit av deigen og kjevle den ut til et rektangel. Pass på å få det tynt. En halv cm tykkelse er passelig. Hell på masse sukker og kanel, og gni det inn. NB: Du trenger alltid mer enn du tror. 
5. Rull rektangelet sammen til en "pølse" og kutt opp i biter, du bestemmer selv tykkelsen. Legg disse over på et bakebrett (med papir) og legg et kjøkkenhåndkle over. Disse skal heve i ca 1 time slik at gjæren får virke.
6. Når de er ferdig hevte så klemmer du et "hull" i midten av snurrene der du legger oppi vaniljekrem. Også denne trenger du mer enn du tror av. Du kan pensle dem med et egg hvis du vil at de skal glinse, men det er ikke nødvendig.
7. Ovnen skal stå på 200 grader, snurrene settes i midten og  stekes etter behov. Mine brukte ca 15 minutter, men bare ta dem ut når de har fått en fin gyllen farge! Når de er nedkjølte kan du ta på melis hvis du ønsker det.

Vel bekomme!


4 kommentarer

kanelsnurrer og diverse

Hey snupper! I dag har jeg faktisk bakt kanelsnurrer.. Har ikke akkurat baketalent for å si det sånn, men de var faktisk spiselige og så helt ok ut. Det var bare jeg, mamma, pappa og den yngste broen min som var hjemme, så vi stelte i stand en liten kosekveld med iskake, kanelsnurrer, jordbær, rips fra hagen og mer. Elsker usunne og sunne ting, så dette er midt i blinken for meg. Nå tenker jeg å sette meg ned å se the vampire diaries igjen. Har sikkert sett det fem ganger eller mer, men blir aldri lei. Forresten: er det noen som har sett den nyeste episoden av pretty little liars? Sykt spennende, sesese. Kunne også trengt noe nytt å se på, som er noe lignende de i anbefalingen min. Tenkte også bareå si at glee er ikke aktuelt, så det er ikke vits i å anbefale det :-)

.

Hva har du gjort i dag?
NB: Minner om at du kan spør meg om piercingen i innlegget under! :-) 


6 kommentarer

det er noe jeg ikke har fortalt dere

Heiia. For en goood stund siden skrev jeg dette innlegget her.  (LINK) Jeg skrev at jeg ville ta piercing osv, og nå har jeg gjort det! Det er seriøst det værste jeg har vært med på, noen sinne. Om jeg kunne ha valgt om igjen så hadde jeg aldri i mine villeste fantasier gjort det igjen, haha.  Akkurat nå så er det ikke så fint, fordi det holder på å gro pluss at piercingen er stor (har veldig lang stang) i tilfelle hevelser. Jeg besvimte faktisk, og det var såå rart, har aldri opplevd lignende. Men jeg tenkte å lage et innlegg om piercingen litt senere, der jeg kanskje kan ta med bilder også. Så hvis du lurer på noe ang. den så hadde det vært fint om du spurte i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å få svart på alt sammen. Hvis du fremdeles ikke aner hva slags piercing jeg mener, så er det navlepiercing.

// arkivbilde som passer til størrelsen på det forrige designet

Lurer du på noe? SPØR I VEI :-D


5 kommentarer

tiden flyyyr...

Hei! Åh som tiden flyyyr.. Jeg føler det var i går vi fikk sommerferie, men sannheten er at den snart er over. Om under tre uker er det skolestart igjen. Det skal bli godt, men jeg gruer meg også. Starte på ny skole, med nye rutiner osv, wææ. Uansett, den siste måneden med sommer skal nytes før høsten kommer. Jeg kunne aller helt tenkt meg å dratt på ferie igjen, så om noen har en billett til meg så er det bare å skrike ut! Er åpen for nesten alle reisemål. ♥ 
Dagen i dag skal tilbringes sammen med familien, noe som blir gøy. Trenger jo litt kvalitetstid med dem og.. I går fikk jeg forresten vite av broren min (han ene av de) at foreldrene mine og min yngste bror skulle til sverige i dag, så håpte jo jeg på masse godteri og billig pepsi max, meeeen det var visst bare tull.. :-( You shouldn't be kidding with that.


I anledning ny måned så prøvde jeg å lage en ny skrivebordsbakgrunn, og ble egntlig veldig fornøyd selv. Det er ikke noe kollasj med masse fine inspirasjonsbilder, men et helt enkelt bilde med littegrann tekst. Hvis dere vil bruke den så må dere bare det.Likte du den?


8 kommentarerHei! Jeg heter malin, og er 16år. Jeg kommer fra Stavanger. På bloggen min kan du lese om hverdag, outfits, bilder og mye mer. Håper du liker den! ♥ kontakt: salty.blogg@hotmail.comhits