anbefaling av noen serier

Hei igjen. ♥ Tenkte at jeg skulle komme med noen serie anbefalinger. Flere av dere har sikkert sett nesten alle seriene fra før, men jeg anbefaler dem likevel! Du kan gjerne legge igjen en kommentar om du har sett dem og evt. hva du syns om dem. :-)

PRETTY LITTLE LIARS: Denne serien her begynte jeg på for leeeeenge siden, men gadd ikke fortsette fordi jeg syns den var skummel, haha. Jeg begynte igjen tidligere i år, og har sett alle sesongene, og venter på nye episoder! Serien er sykt spennende, og handler om fire besteveninner som leter etter deres femte veninne som forsvant en sommer de hadde overnatting. Jentene opplever å få truser osv på meldig fra "A" som de mistenker er deres avdøde/forsvunnende venninne.

GOSSIP GIRL: Kort og godt en utrolig koselig, jentete serie med masse drama. Skuespillerene er også veldig fine som er et stort pluss, eheh. Handlingen er veldig forskjellig på en måte, men det handler om Serena Van der Woodsen og Blair Waldorf, to besteveninner fra NY.

THE VAMPIRE DIARIES: Æææææ, dette er verdens søteste serie! Lover deg, hvis du ser på denne serien kommer du definitivt til å bli forelsket. Det handler om ei jente som heter Elena. Hun bor i en liten by som heter Mystic Falls der hun møter vampyrbrødrene Stefan og Damon. (Verdens hotteste vampyrer.) Det skjer masse spennende ting etterpå, og jeg blir helt gira bare av å skrive dette, haha.

ONE TREE HILL: Jeg elsker denne serien! Du følger Brooke Davis, Haley James, Peyton Sawyer, Lucas og Nate Scott pluss mange fler gjennom store deler av deres liv. Serien er koselig og full av tenåringsdrama og voksenprobler ut i mot slutten Jeg kan sitte å se på det i timesvis. Fine skuespillere her også, som det forøvrig er i alle seriene.

SONS OF ANARCHY: Okei dere, denne serien her er absolutt IKKE lik de andre jeg har anbefalt. Hadde aldri i mitt liv trodd at jeg skulle like en slik serie, men tydeligvis tok jeg feil. Det er enkelte scener osv jeg kanskje ikke liker såå godt, men selve serien er veldig kul egentlig. Den handler om Jax Teller's liv i mc-gjengen sons of anarchy. Utrolig spennende og det blir søtt utover sesongene. Jeg anbefaler denne serien hvis du liker litt mer "tøffe" greier og ikke bare kliss og drama. Stort pluss: Det er i californiaaaa ♥♥♥♥Har du sett noen av seriene? Skal du begynne å se noen?


5 kommentarer

sommertider hey hey, sommertider

Hej alla söta ♥ Fikk desverre ikke spillt inn videoen i dag av to enkle grunner. 1 - det var fint vèr ute, og 2 - alle i familien var hjemme og da er det kleint å spille inn video. Meeen den skal komme, så ikke fortvil. I og med at det var så fint vèr så gikk jeg og ei veninne ned til butikken og kjøpte is. Satser på at finvèret holder seg leeenge. Syns det er så herlig med sommer og sol, men liker godt høst og vinter og. Okei, nå skriver jeg bare masse tull... Denne sommeren har så og si vært perfekt, og jeg hååper at resten av året og blir det!På  slutten tenkte jeg å stille et spørsmål slik jeg (nesten) alltid gjør.. Har du noe du vil jeg skal blogge om? :-))


4 kommentarer

tyrkia 2013

HEII DERE! Jeg hadde en del bilder fra tyrkia på mobilen, så tenkte at jeg kunne poste de! Det er bare tre dager  siden jeg dro hjem, og jeg savner allerede varmen, menneskene og ja, alt egentlig. Ta meg tilbake. Skal definitivt dra ned igjen, og det skjer sikkert neste år. Haha. Men jeg må gå å ta meg en dusj nå, og så skal jeg kanskje spille  inn innkjøpsvideoen fra tyrkia senere, men lover ingenting.Har du hatt en fin sommer? :-)


3 kommentarer

ny favorittsang

Heii ♥ Haha, jeg har fått heeeeelt dilla på disneyland nå i det siste. Syns det ser sååå fint ut der, og jeg SKAL reise dit en gang i livet mitt. (Kanskje neste år, eller hva mat?) Kom over denne sangen for en stund siden, og den har rett og slett blitt min favorittsang.. Den er så herlig å høre på, og jeg får lyst til å danse og synge og myye mer, haha. Slenger med et (to) bilder også, slik at det ikke blir et såå kjedelig innlegg. Håper det går greit at det blir litt mye disney her om dagen. ♥♥♥Har du hørt sangen før? Liker du den? GOOOOOD NATT :-**

 


9 kommentarer

today is a rainy day

God kveld alle sammen! Dagen i dag har vært full av regn, lyn og torden. Skummelt, men samtidig veldig gøy. Jeg gikk bort til Matilde (www.mate.blogg.no) ca klokka 12, og etter en stund besteemte vi oss for å gå ut i regnet. Naboene trodde sikkert at vi var gale eller noe siden vi bare sto ute i pøsregn og ble søkkvåte. Selv om jeg muligens blir syk, pga jeg nettop kom hjem fra sydenvarmen, så kommer dette til å bli et fint sommerminne. ♥♥♥Har dere noen liiiitt rare sommerminner eller? :-)

 


5 kommentarer

bilderedigering

Heisann! Som dere ser så har jeg ordnet nytt design nå, hehe.. Holder fremdeles på å gjøre litt justeringer osv, så hvis du har forslag så er det bare å komme med de! Skrifta blir helt rar, men jeg vet ikke hvordan jeg endrer det, så dere får leve med det til jeg finner ut av det. Men over til overskriften. I dag har jeg prøvd med på litt bilderedigering, men har foreløpig bare redigert to bilder da.


Klarte jo selvfølgelig å lagre dem som 700px, pga det var det jeg hadde til mitt gamle design så derfor er de litt for små nå. HA-HA. 
Nå skal jeg redigere litt videre, og så skal jeg prøve å få skrevet et innlegg til før jeg legger meg, så vi skrives!

Hva syns du om bildene?


4 kommentarer

så sinnsykt utslitt

HEIIIII VERDENS BESTE LESERE!! Fatter ikke at dere gidder å lese bloggen min egentlig?? Jeg syns den er sååå kjedelig, men jaja..
Her nede i tyrkia er jeg opptatt dagen lang og utslitt når kvelden kommer.. Får heller ikke sovet skikkelig uten dyna mi

På søndags kveld drar vi hjem.. Vil ikke idet hele tatt, men kan jo ikke bare bli værende heller. Tror ikke det kommer flere innlegg før jeg har kommet hjem, i og med at jeg føler t jeg må fikse på diverse ting før jeg kan blogge skikkelig igjen. Håper dere forstår!

GOD NATT<3 LOVER Å BLOGGE BEDRE NÅR JEG KOMMER HJEM.


Ingen kommentarer

paradiis

Hei! Her nede er jeg seriøst i paradis, og jeg vil virkelig ikke hjem.. Har det så gøy her nede med masse fantastiske mennesker! Bilder over er av John, (bartenderen) selv om han er voksen så er han diiigg og i tillegg; et stort pluss at han elsker dyr og barn, haha.

Nå sitter alle nydusjet i leiligheten, og jeg har fått tidenes rød-farge. Huff. Vi drar straks ut til byen for å spise og kanskje shoppe litt. Når vi kommer hjem, stikker jeg ned til John hehhehehe..
Vi blogges!


Ingen kommentarer

oh them boys

Heyy fininger!
Må bare starte med å si at det er siiiiiinnsykt mange kjekkaser her nede! Øynene mine har noe å kvile på hele tiden, hhaha. Spesielt gøy er det jo når alle smiler, hilser og klemmer deg da. Jeg har blitt kjent med sååå mangen, og får nesten sommerfugler i magen av å være med dem, sykt! Trooor kanskje at jeg har en liten "crush" på alle sammen, hehe. (De har nok det tilbake også ;))

Dagen i dag har vært helt normal, altså våkne, spise frokost, bade/sole seg, stelle seg og ut for å spise. Da vi kom hjem igjen dro pappa og han ene lillebroren min ned til stranden for å bade, og jeg sto å sikla på han ene kjekkasen! Han jobber i en restaurant/bar rett ved hotellet vårt, og heter John.

Ja hører at det er fint vêr i Norge også, stemmer det?


Ingen kommentarer

mye som skjer

Heiiiiii
I går var en typisk strand-dag, der vi lå på standa heele dagen. Jeg og storebroren min kjørte vannscooter. Sinnsykt gøy men driiit skummelt.. Jeg satt på med han, og han er helt gal når det kommer til kjøretøy! På det høyeste var vi oppe i ca 50knop som tilsvarer omtrent 90km/t trooor jeg. Et øyeblikk trodde jeg at døden var nær..

I dag sto vi opp tiiidlig pga vi ble henta av en taxisjåfør. Vi dro til et det som heter green canyon, som er en båttur med bading, spising osv. Da vi var der satt vi helt fredelig på båten og så plutselig kom det helikopter med sånn vannfanger under. Det var nemlig skogbrann rett ved der vi var.. Skummelt men utrolig spennende å se på!
I og med at i dag er der han ene lillebroren min sin bursdag så var vi også på en restaurant der de ordnet en syyykt god kake, haha. Senere dro vi å kjørte gokart.
Når vi kom hjem spiste vi (igjen) og tok et kveldsbad i sjøen. Nå er jeg nydysja og ready4thenight! Lever sånn halvveis på drinker nå, heheheh..

Nice picture hæææ

Vi skrives!


Ingen kommentarer

innkjøp

Her er det jeg har kjøpt til nå, men det ble ikke noe bra bilde.. Derfor tenkte jeg å lage er eget innlegg når jeg kommer hjem der jeg tar med hele innkjøpet! Høres det ok ut?

Bikinitoppen kjøpte jeg hjemme da jeg var på hyttetur :-)

Hadebra!


2 kommentarer

nyter kvelden hjemme

... i leiligheten. Tidligere dro vi ut på byen og shoppet litt og spiste. Nå sitter vi i leiligheten og chiller max! Tenkte å vise innkjøpene mine til nå i morgen kanskje..? Det er bare til å si ifra hva dy vil jeg skal blogge om.

Fikk i lastet opp flere bilder, men her er litt av området rundt her vi bor. Skal prøve å laste opp mer i morgen ;-)))

Vi blogges!


Ingen kommentarer

avslapping

Heii :-)
Nå har vi nettop kommet inn etter enda en dag med soling, bading og spising. Alle sammen er nydusjet og ligger og slapper av. Senere tar vi turen til byens beste restaurant (etter vår mening) som heter China Court. Det er en kinesisk og indisk restaurant som serverer mat som ikke alle andre har. Glimrende.

Hvordan er det i Norge?


Ingen kommentarer

havin' fun in turkey

Heeeej!
Har ikke hatt internett før nå, men bedre sent enn aldri, hva? De tre siste dagene har gått i soling, spising, shopping og soving. (SSSS) Temperaturen er perfekt her nede, og livet er herlig!!

Dette er mine innkjøp fra flyplassen. Parfymen heter cherry in the air og lukter deiiiilig.

Etter en dag i sola fikk jeg skille. #happyy Men jeg er ikke såå brun som på bildet..

Den velkjente "Breezer" som heter "Freezer" her nede. Har i alle fargene, men den oransje (appelsin) smakte ikke godt, i tilfelle dere vil prøve.. Haha.

Men jeg tror jeg skal rydde i kofferten og legge meg etterpå.. Vi ligger en time foran dere så.. :-) Vi ses.


Ingen kommentarer

lille ronja

EDIT: Jeg har helt glemt å poste innkjøp fra lyngdal,, men jeg får ikke tid nå.. Jeg kjøpte en bikini topp, en hvit singlet, en aftersun, en shorts og litt diverse. Dere ser det sikkert på bilder på bloggen snart!

Heeeeiii ♥ I dag drar jeg jo som sagt til tyrkia, og akkurat nå spirnger jeg rundt og leter etter bikinitruser osv.. HAHA. Vi reiser kl halv tre, så jeg har fremdeles litt god tid. I gr kveld satt jeg barnevakt for to barn og en nydelig liten pomeranian, nemlig RONJA. Alle bildene er tatt med mobilen, derfor er det litt forskjellig kvalitet og farge på dem, men så lenge det er bilder så går vel det greit? Jeg hadde med meg en veninne, som jeg bare møtte på varhaug, der vi skulle sitte barnevakt, og koste oss masse med barna, hunden og pizza. Hun dro hjem kl halv ett siden hun måtte ta toget (buss) og jeg var der til halv to, og kjørte hjem på scooteren. Gjett hvem som var trøtt når hun kom hjem da? Jeg stupte ned i seng, og våkna klokka ni i dag, fordi jeg skulle være med å levere hunden vår; Lilly på kennel. Suns litt synd på henne, men hun koser seg sikkert litt hvertfall.

Men nå er jeg nødt til å gå å finne resten  av tingene jeg skal ha med meg, for så å kle meg og sminke meg, slik at jeg er klar til vi drar. Er fremdeles litt usikker på om jeg tar med meg mobilen, men jeg skal prøve å få det til. (Er ikke sikkert jeg får lov av mamma, siden hun er så redd for at noen skal stjele den.. :p) Men dere merker jo fort om jeg blogger eller ikke. Dere får kose dere kjempe masse, hvor enn dere befinner dere på denne jord, og til de som lurer så skal vi til side i tyrkia og der skal vi være i to uker, altså vi drar hjem den 28.juli. 

Snakkeeeeees :-D
Ingen kommentarer

stress

Nå sitter jeg på rommet, klar til å løpe ut døren hvert øyeblikk.. Skal nemlig møte en venninne av meg og så skal vi sitte barnevakt kl 18:00 helt til kl 01:30! Kommer til å sovne som en Stein når jeg kommer hjem. Er nødt til å sove godt i og med at jeg drar til tyrkia i morgen.. Har ikke fått harddisken til macen, så sen blir ikke med. Vi får se om det evt. blir mobilblogging et par ganger..

Orker ikke å sminke meg pent i ferien.

Kofferten er nesten klar. Får ta siste rest i morgen før jeg drar! Men nå må jeg gå.

Vi snakkeeeees :-)


2 kommentarer

skalldyr-kveld

Hei!
Nå er jeg hjemme fra hytta, og har fått tatt meg en etterlengtet dusj og stellt meg. Innkjøp fra turen kommer sikkert i morgen, så dere får vente en dag til. Det er ikke så mye spennende altså, så dere trenger ikke bli over excited.. haha.
Nå sitter jeg med familien og skal spise reker, spiralloff osv. naaaam<333

Vi blogges i morgen :-)


Ingen kommentarer

i lyngdal sentrum

Heiii :-)
Nå er vi på vei opp til hytta etter en liten handletur, så jeg får ikke tid til å skrive mye før internettet ryker.. Her er det sol og sikkert 30 grader.. Har i hvertfall fått litt farge :-) Nå har jeg ogsåfått kjøpt litt småting, men de må jeg vise en annen gang.

Har dere pent vêr?


Ingen kommentarer

opsiiii

Hei igjen!
Nå er vi snart fremme på hytta, og jeg må benytte muligheten til å si at det ikke blir blogging når jeg er på hytta pga. ingen dekning der... Men om vi drar ned til byen for å handle osv kan jeg prøve å slenge inn et innlegg. :-)

Håper det går fint..


2 kommentarer

ukens første mobilinnlegg

Hei! Nå skal jeg pakke siste resten til hytteturen og gjøre diverse ting før jeg blir hentet ca kl 17:30. Vi skulle jo egentlig dra i morgen, men det ble litt endringer i planene, så da drar heller i kveld. Dagen i dag har vert ganske hektisk, i og led at jeg passer på lillebroren min, og vi har gjort hagearbeid hele dagen.. Nå har vi nettop hatt litt middag og jeg har dusjet, slik at jeg er klar for tur. Men jeg må nesten gå, har en del til å rekke før jeg blir hentet..

Bildet er fra weheartit. Bildene blir dessverre ikke store nok (eller samme størrelse) pga jeg laster dem opp fra mobilen.. Håper dere takler det.

Skal dere på hyttetur i sommerferien?


Ingen kommentarer

det gode liv

♥♥ HEIIII ♥♥ Unnskyld for at jeg ikke har blogget på en stund.. Jeg har ikke noen god grunn, det er bare det at jeg ikke er helt inni "bloggverden" så derfor klarer jeg ikke helt å prioritere blogging hver dag. De siste dagene har jeg ikke gjort så alt for mye.. Har vert i stavanger tre ganger nå, og som jeg nevnte tidligere kjøpte jeg litt på monki og på new yorker. Utenom det har jeg vert rundt om alle elektronikk butikkene fra stavanger til egersund nesten for å kjøpe en intern harddsik til macen... Det er jo umulig å få tak i! Men har bestillt en på komplett.no da, så håper at den kommer i løpet av uka, for da tar jeg mest sannsynligvis macen med til tyrkia og da blir det blogging derfra.

På tirsdag blir jeg med Marleen på  hytta og blir der til fredag, og der er det ikke internett men har 3G såå det blir kanskje litt mobilblogging, men vi får se.. Når jeg kommer hjem skal jeg slappe av litt, sitte barnevakt på lørdag og så drar jeg tiltyrkia på søndag. Wiiii. Nå sitter jeg på rommet og prøver å pakke til begge turene, samtidig som jeg rydder og blogger. Dårlig kombinasjon..


good life . heere i comeeee ♥

Hva skjer hos dere a'?


2 kommentarer

vacker dag


HOLAAA MI AMIGOS Tror ikke jeg har lagt ut bilder av meg slik jeg ser ut nå liksom, så derfor tok jeg noen fra iphonen, hehe. Alle disse viser ulik hudfarge, men det er den på det største bildet som ligner på min ekte. ;-) Dagen i dag har vert super, vi fikk besøk nesten rett etter sist blogginnlegg, så jeg har vert opptatt siden da. Nå sitter jeg på rommet og prøver å velge ut antrekk til vg lista i stavanger i morgen. Eneste jeg skal er i morgen er på vg lista og en tur innom eplehuset for å kjøpe ny harddisk til macen. Den forrige krasja, opsii.
Helt ut av tema så vil jeg bare si at jeg ønsker meg nytt design, helst noe lignende www.carolinecf.blogg.no's. Altså; hvitt og enkelt. Så om det er noen der ute som er gode til å lage design så setter jeg stoooor pris på om dere vil lage et til meg! Send meg mail på salty.blogg@hotmail.com dersom du vil eller har laget et design. Tusen takk på forhånd!

Ha en finfin kveld ♥♥


Ingen kommentarer

green fingers

♥♥ god dag alle sammen ♥♥ Jeg har jo ikke skrevet så mye om hverdag i det siste, så tenkteå komme med et lite innlegg om det nå. Har egentlig ikke gjort så mye spennende i det siste.. I hele går pluss i dag har jeg gjort hadearbeid da. Egentlig er det veldig koselig, og man ser bort fra marken ag alle krypdyra som er i blomsterbedene, haha.


I 12-tiden ca, gikk jeg og lillebror inn, og så tok han seg en dusj mens jeg rydda kjøkkenet. Da han var ferdig baket vi sjokolade fondant og hadde det og vaniljeis. Da vi var ferdige la vi oss bare ned på sofaen og har slappet av helt til nå. Tenker at jeg går ut i hagen igjen snart, men jeg må løpe.. Mamma roper! :-)

Liker dere å gjøre hagearbeid?


Ingen kommentarer

nu är det sommartid

Heisann og god kveld ♥ Merker at blogginga går i rykk og napp, men sånt får det bare bli. Jeg har jo ikke akkurat et mål om å komme på topplista eller noe sånt, jeg blogger bare fordi jeg vil dele tanker og lingende med andre mennesker, og dette er jo en perfekt måte å gjøre det. Før jeg begynner å skrive om noe annet så må jeg bare si at jeg skulle jo kåre vinneren av konkurransen på lørdag, (hele to deltakere) men jeg glemte det helt.. haha. Uansett, nå er vinneren kåret og det ble Marleen. (Bestevenninna mi) Jeg brukte random.org slik at det skulle bli rettferdig, bare så dere vet det.

I nuet sitter jeg og blar igennom bilder på weheartit. Sommeren er i gang for fullt (ikke i norge da..) og nettet er proppfullt av bilder av bla. stranda, drinker, jenter i bikini og sommer generelt. Kjenner at  jeg gleder meg mer og mer til tyrkia for hver dag som går. Nå er det bare13 dager igjen, can't waiiiiit. I fjor når vi var i tyrkia så var planen at jeg skulle ta piercing i navelen, men jeg feiga ut fordi jeg var så redd for at det skulle være vondt, pluss at jeg var redd for å få et "hull" i magen når jeg evt. tar den ut senere i livet.. Er det noen som har erfaring? Burde jeg ta piercing dette året heller? Setter utrolig stor pris på svar, enten du har prøvd det selv, eller vet noen som har gjort det! :-)

Jeg satte sammen en liten kollasj av noen av summerfeeling bildene mine på weheartit. Og forresten så heter jeg enda enfantasiverden på weheartit, men skal skifte til candiiifashion som jeg het før, pga det høres liksom best ut.. Så dere finner meg på enten enfantasiverden eller candiiifashion! Jeg blir superglad om du vil følge meg.  ♥♥


Skal dere noe spesiellt i sommer?Ingen kommentarerHei! Jeg heter malin, og er 16år. Jeg kommer fra Stavanger. På bloggen min kan du lese om hverdag, outfits, bilder og mye mer. Håper du liker den! ♥ kontakt: salty.blogg@hotmail.comhits