overfladisk bloggliv

God kveld alle vakre! ♥ Nå sitter jeg på rommet iført deiiilige klær jeg kjøpte tidligere i dag. Var i byen i syv timer (!!!!) men kjøpte ikke så masse. Var en tur innom Monki, og en tur innom NewYorker. Etter det så dro vi på Egon og spiste. Elsker atmosfæren der inne. Men det innlegget skulle handle om var jo "overfladisk bloggliv." Jeg føler at blogginga bilr veldig overfladisk i og med at alt er "bra og perfekt" hele tiden, selv om jeg har skrevet innlegg om hvordan jeg egentlig har det også. Hadde det ikke vært for at folk jeg kjenner hadde lest bloggen min, så hadde jeg sikkert vert mye mer open og ærlig.. Men det er ikke lett når man ikke vil at de nærmeste skal bekymre seg osv. Jeg kan virkelig ikke skrive det her, men det er alvorlig og jeg burde søke hjelp.. jeg bare klarer det ikke.

Hele livet mitt er en spøk, alt ser så perfekt ut, jeg er en perfekte jenta med svært gode karakterer som aldri gjør noe galt og som alltid er galt. Men er jeg virkelig hun jenta? Det var før det.. Nå er jeg en helt annen person som tar på seg en maske hver dag og later som om alt er greit, når jeg egentlig brytes ned. Bit for bit, dag for dag. Personligheten min forsvinner mer og mer, og jeg blir fjærn.. Holder meg mest for meg selv, og orker nesten ingenting lenger.  Jeg vet at dette innlegget er kjedelig for mangen som ikke vil lese sippe ting osv, men jeg følte at det var best å fortelle dere at sånn jeg virker på bloggen er overhodet ikke sånn jeg er  i virkeligheten. Hvertfall mesteparten av tiden. Tusen takk hvis du orket å lese hele innlegget, det setter jeg veldig stor pris på! :-)

Hvordan går det med deg?


Ingen kommentarer

gladjenta

♥♥♥ helluen snupper. Grunnen til at jeg ikke blogget i går var rett og slett at jeg øvte på teorien hele dagen. I dag klokka 07.15 dro jeg og mamma bort til trafikkstasjonen, og gjett hva? JEG FIKK LAPPEN!!! Derfor har jeg vert ute å kjørt mye i dag, samt vert på besøk hos bestemor og Marleen. Hos bestemor bare satt vi og pratet i en time eller noe sånt, før jeg dro hjem og ryddet, vasket og ommøblerte rommet. Deretter dro jeg til Marleen ca kl 14.00 og da laget vi rabarbra-pai. HERREJESUS SÅ GODT. Etter det så dro jeg hjem for å spise middag, for så å dra bort til Marleen igjen. Denne gangen lagte vi (Marleen) stekte potetbåter og "fiskepinner." (Legger med bilde.) Da vi hadde spist opp så vi litt på tv, før vi fant ut at vi skulle dra på mc donalds, haha matvrak eller?? Det tok nesten en halvtime kjøring hver vei..
Nå sitter jeg på rommet, heelt klar til å hoppe til sengs, men vurderer sterkt å se den siste episoden av pretty little liars først, hmm. Nææh, tror ikke jeg orker, hehe...Hva har du gjort i dag?

 


Ingen kommentarer

teoritentamen.no

God kveld/natt/morgen (?) alle skjønninger. Jeg vet ikke når dere leser innlegget så da ble det enten kveld, natt eller morgen da, haha. Akkurat nå ligger jeg i senga, med vondt i tåa. Men det jeg egentlig tenkte å fortelle om i dette innlegget var teoritentamen.no, en nettside der man kan øve på teorien til bil, moped, buss og alt mulig. Jeg øver jo selv  til moped-teorien som jeg forøvrig er litt usikker på når jeg skal ta. Denne siden koster penger, men jeg syns det er verdt det, for spørsmålene er utrolig relevante til temaet, og er i tillegg laget av NTL (Norske trafikkskolers landsforbunn) som er de samme som lager spørsmål til den ekte teorien! Her på dette bilde ser dere resultatene mine. Den gønne streken er grensa mellom bestått og ikke bestått. Da jeg begynte å øve i går, så ser dere at linja går opp og ned hele tiden, men etterhvert så holder den seg over streken. Utrolig gøy å se at jeg får det til, og så satser jeg på at dette også gjelder når jeg faktisk tar teorien, haha.

Og selvfølgelig så skal jeg skrive etter at jeg har tatt teorien om jeg følte at denne siden hjalp, slik at dere andre som skal ta mopedlappen (eller en annen) eventuelt kan bruke den. Men nå er klokka allerede kvart over elleve, så jeg tror jeg legger meg.. Vil ikke ødelegge døgnrytmen heeelt enda! :-)

Har du prøvd teoritentamen.no før? Hjalp den deg?


Ingen kommentarer

california dreaming

Heisann dere! Beklager det lille (store?) bloggfraværet. Utrooolig liten respons på konkurransen, haha. Jeg avslutter den på lørdag, så visst ingen andre melder seg på så er det Marleen som vinner. Dere finner konkurransen i innlegget under.  Men over til noe annet. Jeg har ligget å bladd igjennom bilder fra california i flere dager nå, og syns det ser dødsherlig ut! Jeg har sinnsykt lyst til å dra på språkreise til neste år.. Egentlig var det veldig bestemt at jeg skulle ta utvekslingsår, men jeg tror heller valget faller på språkreise om jeg må velge..


Om jeg skal reise, så blir det trolig med EF. Jeg har hørt mye dritt om dem, men det hører jeg om alle andre organisasjoner også. Jeg velger hvertfall å tro at det er det negative som kommer frem, for bare tenk på alle de som har hatt en utrolig reise! Ahh, se så deilig, men strand, shopping og myyye mer! Jeg er allerede helt frelst. ♥♥
Fyyy søren!
Hvis dere vil se mer bilder av california (og andre ting) så kan dere gjerne followe meg på weheartit. 
Jeg heter enfantasiverden troor jeg. Jeg legger ikke ut så mange bilder selv, men jeg hjerter en del bilder jeg syns er fine og som gir meg inspirasjon. (Nå fortiden er det california, haha..)

Noen andre som syns det er dødspent i california? Kanskje du også kunne tenkt deg å dra på språkreise?


2 kommentarer

USBgadgets.no - konkurranse

Heisann! I samarbeid med USBgadgets.no har jeg nå fått gleden av å dele ut et gavekort på 100kr til en heldig leser. Dette setter jeg selvølgelig stor pris på, og håper at mange vil melde seg på. USBgadgets er en stadig voksende nettside med mange ulike "dibbedutter."  Min favoritt er helt klart dette kjøleskapet HER, som rommer en brus- eller ølboks. Du plugger enkelt og greit usbkontakten inn i pcen, og vips! Super smart på late dager ute i sola. Det finnes i rosa og sort, og akkurat nå har de -35% på dette produktet.

For å bli med i konkurransen må du gå inn på USBgadgets.no og finne et produkt du liker, og legge igjen lenken i kommentarfeltet! NB: skriv mailen din INNI kommentaren, slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. :-) LYKKE TIL!!!


2 kommentarer

sunt og godt

HOLA MI AMIGOS
Nå tenkte jeg å komme med et innlegg som sikkert noen liker, men andre hater; nemlig sunt og godt! Jeg slenger ut noen bilder av mat som er sunn og god, og legger med en liten forklaring! :-) Bare sånn alle er klar over det så er ikke dette mat jeg anbefaler å spise til hvert måltid, men som frokost/lunsj/mellommåltid.


♥ yoghurt - Dette er veldig enkelt og godt, og gjør deg sånn passe mett. For å få enda mer ut av det så kan du ha oppi litt müsli eller lignende. Jeg liker veldig godt denne yoghurten fra yoplait, fordi at den er et litt sunnere alternativ, med veldig god smak.

♥ havregrøt - Smaker kanskje ikke såå godt alene, men om du tar på litt kanel eller bær/rosiner osv så bliir den farlig god. NB: Unngå sukker da det gjør havregrøten usunn, og hele poenget forsvinner. Jeg ville også anbefalt å lage den med vann, og ikke melk! 

♥ mager cottage cheese og kesam (evt. vanilje kesam) - Veeldig godt, og kan lett gjøres bedre. Her er det to favoritter hos meg, den første er å blande et beger med cc eller kesam og litt fun light saft. Det blir nesten som en yoghurt. Det andre er å kjøpe friske bær eller lignende, og ha som topping. Helt klart en favoritt.

Det var de tipsene jeg hadde, så håper jeg at du ble inspirert til å prøve noen av tingene! :-)


Ingen kommentarer

vellykket bursdagsfeiring

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


(æsj, oransje bakgrunn.. sorry folkens)

Heiiii <3 Nå er det en stund siden det har vert normal blogging. Tenkte at jeg kunne fortelle om bursdagsfeiringen min.. Vi spise ris og kyllingfilet til hovudrett, og så hadde vi brownies og is til dessert. Etter det så fikk jeg gavene (bildene ovenfor) og snakket sammen med gjestene. Litt senere gikk vi ut på terrassen og skjøt med paintball på blinker, bare for å "kose oss." Trooor de likte det. Etterpå var vi ute i hagen og hadde diverse aktiviteter, før vi satte oss på terrassen med chips osv. Alt i alt en veldig vellykket kveld.
Siden det ikke har kommet noe særs med bilder  av meg, så kommer det et litt gammelt et av litt av meg, haha.

Der hadde jeg bustete og mørkere hår enn det jeg har nå! Men jeg tror jeg må gå nå.. Sitter å vurderer om jeg skal ta meg en løpetur eller bare hoppe rett i dusjen.. hmm. Vi snakkes senere i dag, jenter (og gutter?) Da kommer det en innlegg om mat som er sunn og god, så følg med!


Ingen kommentarer

kan ikke være sint for alltid..

Hei bloggen ♥

Oi, det var uvandt! Jeg må innrømme at jeg savner og blogge, og hver dag har jeg vært på nippet til å slenge inn et innlegg.. Jeg har jo klart å holde meg til nå da, og garanterer at det ikke blir flere innlegg før pausen er over. Tenkte bare at jeg skulle skrive litt om hvordan jeg har det. Skjønner at det har vært litt mange dype innlegg i det siste, men det er jo min blogg, og om jeg vil fortelle om følelsene mine så må jeg jo få lov.. :-)

En stund nå (typ. 1 måned ++) har jeg gått rundt og vært veldig sur og lei. Jeg har jo selvfølgelig prøvd å skjule dette, slik at jeg slipper en del spørsmål, men velger nå å skrive litt om det siden jeg har fortalt det til mamma, og føler da at det er "greit" å si det til dere... Altså jeg har sinneproblemer og psykiske problemer.. Dette er ikke noe jeg ønsker spørsmål om, så jeg setter pris på om dere ikke spør, og så forteller jeg heller det jeg vil, når jeg vil. Sinneproblemer er det sikkert ikke så vanskelig å forstå hva er, men for de som ikke vet det: Det er når du har problemer med sinnekontroll (selvfølgelig) og veldig lett overreagerer, er ekstremt følsom osv. De psykiske problemene er jo bla. sinneproblemet, men også mye mer. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si om det.. Det har vært en tøff periode, og det er det fremdeles. Jeg vil også bruke muligheten til å si unnskyld til vennene mine for at jeg har "ditcha" dem.. Det er fordi jeg har stengt meg inne, og har noen "murer" rundt meg.. Unnskyld, jeg elsker dere. ♥
Jeg  håper at dette er noe som går over av seg selv, men jeg og mamma har kommet frem til at vi skal se hvordan det går fremover, og vurdere om jeg trenger videre hjelp.. Om du kjenner meg (famile, venn, klassekamerat osv. så vær så snill  ikke spør meg om dette. Det var hardt nok å skrive det her, og jeg er ikke klar for å snakke om det enda.

Nå er jo sommeren her (ikke somer vèret da, vel og merke) og jeg drar på ferie om 32 dager. Dette holder meg gående, og jeg håååper så inderlig at den ferien får meg til å føle meg bedre. Det eneste jeg kan gjøre akkurat nå, er å vente! ♥♥♥♥

Hvordan går det med deg?


Ingen kommentarer

dette skulle ha kommet i videobloggen

// forklaring på hvorfor jeg tar bloggpause..

Hei! ♥ Som dere vet så hadde jeg bursdag på Onsdag, og det var egentlig da alt startet å falle sammen.. Jeg våknet og var kjempe nervøs pga. munnlig eksamen, men kom meg ned på skolen. På vegen ned, så klarte jeg selvølgelig å svelge en flue, noe som ikke akkurat var en bra start på dagen. Da jeg kom på skolen holdt jeg serriøst på å dø, fordi jeg var så nervøs.. Læreren og sensoren min kom, og jeg gjorde meg klar. Jeg var først av alle.. Presentasjonen gikk kjempe bra, og jeg fikk bare fem, seks spørmål. Da de skulle diskutere var jeg sykt nervøs, og trodde jeg kom til å få firer eller noe, men da jeg kom inn fikk jeg vite at jeg fikk en sekser. Jeg ble jo selvfølgelig kjempe glad, og gikk for å ringe mamma og pappa, men da jeg skulle ta frem mobilen, fant jeg ut an den var borte... Ikke nok med at jeg hadde eksamen på bursdagen min, spiste en flue osv, men nå skulle noen stjele mobilen min også! Jeg har enda ikke fått den tilbake, og kommer mest sannsynligvis ikke til å få det heller.. Min kjære pappa er så snill at han har bestillt en ny til meg, såå love you daddy, you're the best. Selvfølgelig er jeg sint, og lei meg, og det har jeg vært i to dager nå.. Jeg har kun ligget på rommet og grått, eller sovet.. Når man mister mobilen, så mister man ikke bare mobilen, men veldig mye privat. Man kan f.eks sjekke facebook, meldinger, bilder, notater og mange andre ting, og det er jo egentlig det værste.. Uansett; nå har jeg sperret mobilen, så ingen kan bruke den uansett, men du som har den: brenn i helvette.


Uten om dette så har jeg tenk å prøve å ta teorien på scooterlappen i neste uke, så derfor må jeg øve, øve, øve.. :-) Håper jeg greier den, viss ikke så kommer alle i familien + vennenne mine til å mobbe meg for resten av livet.. Ikke min feil at jeg ikke er sånn kjøretype.. lol. Jeg skal også har bursdag neste fredag, så får håpe det blir vellykket, og så er jeg forhåpentligvis tilbake for fullt etter det! Nå har vi sommerferie egentlig, mangler bare en avslutningsfest sammen med foreldre den 20.juni, men ellers er det ingen skole på meg. Veldig trist at jeg ikke skal gå i klasse med de folka lenger, kommer sikkert til  å miste kontakten med mange. Men jeg skal ikke skrive så mye at det blir kjedelig og lese, så jeg velger å avrunde her! Dere får ha en fin uke, og så snakkes vi om noen (7-8) dager.


YOU ARE THE BEST!! ♥♥♥ 


Ingen kommentarer

bad news

Heiiiii ♥ Nå har jeg siklet etter denne vesken i et år eller mer.. Så nå vurderer jeg faktisk å kjøpe den, 4real... Så kanskje det blir en ny veske snart? Vi får se! I dag skulle det egentlig komme videoblogg, jeg har spillt den inn osv, men jeg tror ikke jeg poster den, desverre. Jeg har også tenkt veldig nøye, og tror at jeg må ta meg en liten bloggpause, pga mye som skjer, og jeg er helt utslitt.. Det kommer et il innlegg rett etterpå nå, der jeg skal forklare! :-) Håper dere har forståelse for min avgjørelse...

Blogges snart, igjen.


Ingen kommentarer

har det ikke såå bra

Hvordan går det med deg? ♥


2 kommentarer

tjoheii for en dag

Heiii ♥♥ Må bare skuffe dere med en gang, og si at videoen ikke kommer før i helga... (Fredag.) Grunnen til det er enkel; vi skal ha familieselskap i dag, og i morgen skal vi spise middag hos farmor. Jeg kan alikevel si at jeg kom opp i engelsk, global oppvarming og fikk en 6er! Skal fortelle mer om det i videoen, så håper det går greit at den kommer litt senere.. ;-)
Nå må jeg nesten gå å gjøre meg klar, så snakkes vi i morgen!!


// bilder fra we♥it, men det er slik jeg skal kle meg.. haha

Hadde du eksamen i dag? Hvordan gikk det? ♥ 


Ingen kommentarer

happy birthday, princess

ja, jeg kalte nettop meg selv prinsesse.. ♥ Dette innlegget publiseres litt tidligere enn de andre, i og med at jeg har tenkt å skrive et innlegg senere idag, 5.juni, (et som ikke er forhåndsskrevet..) Nå har jeg forhåpentligvis allerede hatt eksamen, eller så venter jeg på at det skal bli min tur. Satser på det første. GUD, denne dagen har jeg gruet meg til.
Jeg kan jo selvfølgelig ikke unngå å nevne at jeg har bursdag i dag, så det hadde jo vert gøy med gratulasjoner.. (hint hint) 16 år og greier. Det har jeg ventet på leeenge.  Men jeg orker ikke å skrive mer nå, så dere får vente til innlegget senere i dag. :-)snakkes senere :*


Ingen kommentarer

liiten mobiloppdatering

Hei! :-) Nå ligger jeg i senga og er så stressa at jeg klikker.. Klarer ikke å øve, og klarer ikke å slappe av.. Jeg fikk ordna det slik at jeg har eksamen først av alle, altså kl 08.15..

Det blir ingen bilder i dette innlegget.. Tenkte bare at jeg skulle si ifra hvordan det stod til. Snakkes i morgen!


Ingen kommentarer

dagen før dagen

okeii, teit overskrift, men hva skal jeg liksom skrive?? :p
I dag har storebror bursdag, han blir 18, så jeg benytter muligheten til å si masse gratulerer med dagen til han. ♥ you are the best!  Er vell egentlig litt rart at han har bursdag 4.juni og jeg 5.? haha.. I dag har dagen før eksamen, og selv om jeg ikke skriver dette nå, er jeg helt sikker på at i dette øyeblikk holder jeg på ådø, fordi jeg gruer meg så mye. LIFE IS HARD. Så selv om det kommer en oppdatering nå, og en i morgen så er det ikke sikkert at jeg fortsatt lever, bare så dere vet det, men satser jo på å vere i live..

Dersom eksamen i morgen går bra, skal jeg lage en videooo, men det går vell rett i dass. See ya sweethearts. ♥ plis ønsk meg lykke til, kunne trengt det altså, serriøst.


Dette er alt jeg har å si atm.

Ingen kommentarer

pixlr.com/express/

Startet så smått med redigering for en stund siden, og syns egentlig at det er veldig kult med print over bilder, så her valgte jeg et "space print" over. Veldig rar kombinasjon, men det ble fint da.. Hvis dere har lust til å prøve så bruker  jeg pixlr.com/express/ til å redigere i. Det er sykt lett å forstå! :-)

Ble du trukket opp til eksamen idag?


Ingen kommentarer

inspiration from weheartit

Hei og god mandag! ♥ Nå er det starten på en nye uke, (ikke en god en, for min del..) Når du leser dette sitter jeg heeelt sikkert å stresser noe helt sykt med eksamen. Jeg lover å fortelle alt om hva jeg kom opp i, hvordan det gikk osv. når jeg er ferdig. Jeg tror jeg kommer til å få tid til å blogge, men velger å bare forhåndsskrive ettersom jeg tror blogging kommer til å forstyrre konsentrasjonen. Det er vel ikke bare jeg som vil gjøre det godt på noe såpass viktig? Det værste er at om jeg får en karakter jeg er misfornøyd med, så ødelegger det bursdagen min.. Men jaja, ikke noe å gjøre med det.
MEN dette innlegget skulle egentlig vere inspirasjon, tenkte bare å gi dere en liten update først. ♥


// noen av bildene ♥♥ følg meg gjerne på we♥it: @enfantasiverden

Likte du bildene?


Ingen kommentarer

The Hangover Part III

Hei igjen! Dette blir det tredje innlegget i dag, wow. Venninna mi ringte nettop og spurte om jeg ville bli med å se The Hangover Part III på kino, og ettersom det er over et halv år siden jeg har vert på kino, så sa jeg ja.  I tillegg så har vi begge gavekort på kinoen, pga. at vi vant "yrkesprosjekt fremføring" i fjor. Hangover filmene er jo sykt morsomme da, så hvorfor ikke se den nye på kino, gratis med bestevenninna di? Haha. Jeg slenger med traileren slik at hvis du ikke har sett den, så kan du se hva du kan forvente. ♥♥  (haha, fant bare denne, med ei dame som snakker litt i starten.)

Har du sett filmen? Var den bra? :-)


Ingen kommentarer

new york


♥ NEW YORK ♥ Dette er en by jeg virkelig kunne tenkt meg å besøke. Selve byen er nydelig, og shoppingen er ikke til å klage på den heller.. Hit skal jeg definitivt reise en gang i livet, og helt sikkert flere ganger også.
Kunne du tenkt deg å reise til new york? Hvorfor/hvorfor ikke?


2 kommentarer

imorgen skjer det..

.. vi blir trukket opp til eksamen.. Jeg tror jeg kommer opp i spansk, matte eller naturfag. Det er såå typisk min flaks å komme opp i det jeg absolutt ikke vil. Jeg prøver å holde meg rolig når det kommer til eksamen, men alle som kjenner meg vet vel egentlig at jeg er et vrak nå.. Jeg kunne ærligtalt heller dødd, enn å oppleve alt dette stresset. Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn, blir jeg såå stressa over små ting, og det gjør at jeg bare vil legge meg ned å grine. Jeg ligger i senga mi, er på twitter og ignorerer folk, for slik er det jeg talker det.. Skulle ønske jeg hadde beroligene medisiner, haha.. Life would've been good...
Men nå skal jeg ikke sitte her å klage over hvor fælt jeg har det. Noen av dere bliir vel også trukket opp i morgen? Isåfall; lykke til, håper dere kommer opp i noe dere liker/er komfortable med! :-) Akkurat nå sitter jeg i senga, og skal forhåndsskrive noen innlegg som jeg lovet i går, og etterpå skal jeg øve til scooterlappen. Troor jeg tar teorien den 12.juni slik at eg har en uke å øve på etter eksamen/bursdagen min. Jeg er så sinnsykt redd for at jeg skal stryke, for det tror jeg nemlig at jeg kommer tli å gjøre.. Jeg kan virkelig ingenting om kjøretøy osv.. ♥♥

Blir du trukket opp til eksamen i morgen? Hva vil du komme opp i? :-)


Ingen kommentarer

pugging, pugging og atter pugging

♥♥♥ hey sweethearts. Hverdagen min nå fortiden er ikke særlig spennende... Det eneste jeg gjør, er å pugge til scooterlappen nå, mens jeg har tid, og pugging til eksamen begynner på mandag. Veeeldig gøy, men noe jeg må gjøre. I morgen skal jeg prøve å komme med to innlegg, og prøve å forhånsskrive noen, i og med at det blir null blogging fra mandag til onsdag. Da er det fullt fokus på eksamen. Haha, føler at jeg snakker om eksamen 24/7, men det er sikkert fordi jeg gruer meg så sykt mye. 

Nå skal jeg sitte barnevakt for lillebror, og når han har lagt seg, skal jeg øøøve til.. ..scooterlappen. Jada, ikke en eneste fristund nå. Meen jeg må nesten løpe ned nå, slik at lillebror ikke river ned huset. ♥♥


Hva skal dere gjøre i kveld? ♥2 kommentarer

offesiellt sommer

Nååå er det offesiellt sommer.. Tenk at det allerede er første juni, og snart bursdagen min! Føles som det er februar egentlig.. Uansett; jeg ønsker dere en fiiin sommer! ♥ Jeg selv skal til tyrkia, den 14. juli, kanskje jeg møter noen av dere? :-)

Hvor skal du i sommer? Når? ♥


Ingen kommentarerHei! Jeg heter malin, og er 16år. Jeg kommer fra Stavanger. På bloggen min kan du lese om hverdag, outfits, bilder og mye mer. Håper du liker den! ♥ kontakt: salty.blogg@hotmail.comhits