finally weekend

Da var det "endelig" helg! Har jo ikke akkurat hatt en veldig stressfull uke, med fri på onsdagen og torsdagen.. Men nå er det hvertfall helg, og neste gang jeg skal på skolen, er det for å vite hva jeg kommer opp i til muntlig eksamen. Wrææ.
I går da jeg satt og redigerte videoen fikk jeg veldig vondt i magen, og kasta opp.. Etter det, sovna jeg med spy i håret, så da jeg våknet i dag, var jeg mildt sagt grusom. Tok meg en dusj, og sminket meg, så jeg så ikke så verst ut på skolen da, heldigvis! Og forresten, ikke lenge til det er sommerferie nå! (Jeg har bare en uke igjen på skolen!!!!!!)


Nå sitter jeg på rommet og venter på at pappa skal komme hjem fra jobb, å lage middag. Senere skal jeg sitte barnevakt, så da blir det ikke mer blogging i dag. 

HA EN FIN HELG ♥♥♥


Ingen kommentarer

video 30.05.13

HEIII ♥ Nå har jeg laget en liten video til dere fra da jeg var på stranda tidligere. Dette er den første videoen jeg har laget så den er sikkert ikke så veeeeldig bra.. men enjoy! 


(TROR IKKE LYDEN VIRKER VIA IPHONE :-) PRØV PÅ PC HELLER!)

Hva syntes du om videoen? :-)


Ingen kommentarer

stranda

♥♥ hello babes. Nå skal jeg og Marleen dra på stranda. Kaaanskje jeg bade bittelitt, men tror jeg kommer til å sole meg for det meste. Tar med oss vannmelon, jordbær osv, slik at vi kan kose oss, + kamera slik at det blir litt bilder på dere! :-)


HA EN FIN DAG<3

 


4 kommentarer

[under oppussing]

*Holder på å fikse litt på forskjellige ting, så beklager om det er litt rotete...*


Ingen kommentarer

victoria's secret


(bilder lånt fra krisssy.blogg.no)

Åh, se på denne herllighten! Jeg har siklet på denne i all evighet nå, og vurderer sterkt å klikke den hjem. Det eneste som stopper meg er den dårlige økonomien min.. Hehe, flaks at jeg fyller året på onsdag da (er 15, blir 16), kanskje jeg får litt penger da..? ♥♥ Men dette innlegget blir kort.. Holder på å mekke en videoblogg! Får se om den blir brukbar da, siden jeg aldri har laget en før, haha.

LYKKE TIL; TIL ALLE SOM HAR EKSAMEN!! Hva syntes du om bikinien?


Ingen kommentarerHei! Jeg heter malin, og er 16år. Jeg kommer fra Stavanger. På bloggen min kan du lese om hverdag, outfits, bilder og mye mer. Håper du liker den! ♥ kontakt: salty.blogg@hotmail.comhits