å være redd i sitt eget hjem

Hei :-) Nå er det en stund siden jeg har blogget ordentlig, og det har sine grunner. Jeg har så dårlig samvittighet siden jeg sa at i høstferien skulle det bi mer blogging, men å ble det ikke blogging i det hele.. På søndag dro jeg uventet på hyttetur med en god gammel veninne. Jeg fikk ikke tid til å blogge derfra. Vi gjode alt mulig rart, men jeg kan fortelle om det senere hvis dere vil. Men over til overskriften.
_________________________________________________________________________________________________________

Da jeg kom hjem på onsdag kveld fikk jeg vite noe som gjorde meg redd. Storebroren min hadde fått en telefon fra "de som leverer" alarmtjenesten vi har, altså sektor alarm. De hadde ringt i samarbeid med polititet for å høre om alarmen vår virket på grunn av ulike grunner jeg ikke vil skriver her.. Mamma og pappa syns at dette var en svært rar måte til å sjekke ut det på, ettersom det var en søndagskveld klokken 21.15 og politistasjonen her stenger kl 15.00 på fredag.. Derfor ringte mamma til polititet og spurte om dette var normal prosedyre, og de avslo det og sa at det absolutt ikke var normalt. De ga nummeret som hadde ringt til politiet, og hørte "åja, han ja.." i bakgrunnen. Dette var altså en kjenning av politiet som hadde planlagt å gjøre innbrudd hos oss. Nå har vi ikke lov til å opne dørene, og alle dørene må være låste, alltid. Det har jo ikke skjedd noe, men det er ikke særlig gøy å gå rundt å være redd i sitt eget hjem. Når jeg er alene hjemme så tørr jeg f.eks ikke å gå i dusjen i frykt for at noen har brøtet seg inn i mens.. Dette har gjort at jeg ikke har funnet krefter til å blogge enda, og jeg håper at dere forstår.. Jeg skal prøve å få unnagjort litt bloggarbeid i dag, men hvis det ikke kommer så veldig mange oppdateringer så vet dere hvorfor.Har noe slikt hendt dere før?


Ingen kommentarer

hemmeligheten dinHei alle sammen! Som dere ser så er dette et innlegg om hemmeligheter. Noen av dere har kanskje lest slike innlegg på bloggene til Kristine eller Ine? Det er hvertfall der jeg har tatt ideen fra! TIl dere som ikke vet hva det går ut på, så er det slik at du legger igjen en kommentar med hemmeligheten(e) dine, helt anonymt, og så samler jeg opp alle hemmelighetene i et innlegg. Jeg er ikke sikker på om dette kommer til å funke pga lite lesere, men vi får se! Jeg håper hvertfall at noen har lyst til å dele sine hemmeligheter, det kan jo være godt å få lettet litt på alt sammen! :-)

Jeg har forresten tenkt å spille inn en video på mandag eller tirsdag, så forhåpentligvis har dere noe å glede dere til! Nå skal jeg straks stelle meg, og gå ned og spise frokost med familien!

Hva er din hemmelighet?


Én kommentar

autumnbreak

Heyyyyy :-)
I går fikk jeg høstferie, som er deilig!! Når jeg kom hjem fra skolen så måtte jeg skrive ferdig en novelle analyse, hehe så det var jo ikke akkurat den BESTE starten på ferien da.. Etter at den var levert, så kjørte jeg bort til Marleen der vi laget middag.. Har ikke bilde av maten akkurat nå, men neste gang jeg lager det så kan jeg legge ut bilder og oppskrift dersom det er interessant? Familien var hvertfall keene på det :-) I dag har jeg egentlig ikke gjort særlig mye.. Har spist frokost, tatt meg en dusj og så tatt noen biler og prøvt meg på en ny type redigering. Det ble ikke KJEMPE bra, men det var godt til å være første gang!! Men jeg må stikke, nå.. Blogger mer i kveld <3 

Hadeee :-)


Ingen kommentarer

bedre sent enn aldri

Heiii ♥ Nå er det snart høstferie som betyr bedre blogging (forhåpentligvis).. Nå er jeg hjemme og laster ned noen serier til pappa haha.. Og så skal jeg skrive ferdig en novelleanalyse, æærh. Jeg lagde denne bakgrunnen til dere, kanskje ikke den fineste meeeen.. Håper dere liker den! Vi snakkes.

Likte du den? ♥


Én kommentar

litt rabatt på blivakker.no

Hei alle sammen!
Jeg tenkte bare at jeg skulle dele denne linken: http://del.blivakker.no/x/V8pBtz hvor du kan få 15% rabatt på bestillinger fra blivakker.no!!
Jeg lover at jeg skal begynne å blogge bedre snart.. Jeg får høstferie om en uke, og da skal jeg prøve å få gjort bloggarbeid :-)


Ingen kommentarer

sliten jente

Hejj allihopa!!
Akkurat nå sitter jeg barnevakt. Jeg har vært her siden 15.30 og skal være her til 00.30 så det er en stund.. Begynner å bli ganske sliten nå, men det går nok bra! Tenkte bare å slenge inn et lite innlegg, siden det er så lenge siden sist :-)


Ingen kommentarer

fotoredigering

<33333333 hva syns du?


Ingen kommentarer

all those lovely things


Heiii mine søte små! Nå ligger jeg strekk ut i sofaen og venter på at middagen skal bli ferdig. Nå er mandagen overstått, og det er kun fire dager til med skole og så er det helg. Wooh!! Mandagen er egentlig veldig bra fordi vi starter sent og slutter tidlig, men resten av uka er sykt kjip..

Jeg blar igjennom fullt av fine bilder på weheartit nå, og fyyysøren så mye inspirasjon jeg får. Følg meg gjerne; candiiifashion :) Og så kan du gjerne skrive ditt brukernavn i kommetarfeltet så følger jeg deg kanskje. Jeg følger bare seks (?) stykker nå, så jeg kunne trengt noe nytt i feeden. Ellers var det ikke noe mer jeg skulle si tror jeg..? Skal gjøre lekser og rydde rommet i dag..

Hva heter du på weheartit?


Én kommentar

im a prisoner of my own mind

Hva syns du?


Én kommentar

home alone this weekend

Heiii, jeg har vært alene hjemme i helga (fredag-lørdag) så da måtte jeg jo lage mat selv osv. Så igår ble det taco, og i dag tidlig så laget jeg taco-rundstykker til frokost, og hadde et iskaldt glass med iste og isbiter. <perfekt3 Og bare så dere vet det så tester jeg ut noe greier her, så det er derfor dette innlegget her er utrolig rart, men det var jo litt kult også?? haha. Nå skal jeg straks ta meg en god og varm dusj, før jeg setter meg ned i sofaen med gossip girl og masse lørdagsgodt. Jeg har sett en halv sesong på to dager nå, eller på fredagskveld og lørdagsmorgen rettere sagt.. Så nå er jeg midt i sesong 3. Jeg virkelig elkser gossip girl, og at det forgår i NY eller jo ikke akkurat feil det heller.. Jeg skal definitivt bo i new york en gang. Om det så bare er for noen måneder. JEG ELSKER BYEN. Men jeg tror nesten jeg må stikke nå, slik at jeg får utnyttet dagen MAX. Vi blogges.


Én kommentar

"hvordan har du det?"

Heiii, nå tenker dere kanskje at innlegget kun skal være "hvordan har du det?" men det skal det altså ikke. Jeg er en person som er veldig opptatt av psykisk helse, og syns at dette blir alt for lite tatt opp i hverdagen. Man hører knapt noe om psykisk helse. Hvorfor er det sånn at det er mye mer akseptert å være fysisk syk enn psykisk? Jeg kjenner at jeg blir såå irritert.. På skolen i bla. naturfag så har man eget kapittel om helse, men hva står det der? Det står om fysisk sykdom, og kaaaanskje et lite avsnitt om psykisk helse.Jeg er 100% overbevist om at det er et veldig høyt antall barn, ungdom og voksne som sliter psykisk men som ikke er klar over det selv, eller kanskje ikke tørr å si ifra til noen fordi de er redde for å bli plaget for dette. Jeg kjenner selv folk som sliter psykisk, og som skammer seg over det. I mine øyne er dette helt feil, og jeg lurer virkelig på hvordan det ble på denne måten.. Å slite psykisk kan være veldig mangen ulike ting, som foreksempel mye stress rundt jobb og skole, som jeg tror er veldig "vanlig" eller hva jeg skal si.. Dette sliter hvertfall jeg med. Men man har andre ting også, de såkalte psykiske sykdommene som blandt annet er depresjon, angst, spiseforstyrrelser, shizofreni, OCD osv. Listen er veldig, veldig, veldig lang.. Jeg håper at i fremtiden blir det satt mer lys over psykiske sykdommer, og at det skal bli normalt og snakke om, slik at man ikke behøver å skamme seg over det.

Hva syns du om at psykisk helse er så tabu?


Én kommentar

i love books, fall and blankets

Heiii :) Nå sitter jeg i stua og redigerer bilder, ser på barne-tv og venter på frokost. I dag våknet jeg før klokka var syv, så jeg har vært våken i over to timer! På mobilen min har jeg en lang liste med bøker jeg har lyst til å lese, der "the fault in our stars" står høyt oppe. Jeg har hørt så mye bra om denne boka, og jeg gleder meg til å slå kloa i den, og sitte med et teppe, kakao, stearinlys og boka om kvelden. Høst altsåå, loveit! Hvis du har lest denne boka så kan du gjerne skive hva du syns om den, jeg vil gjerne høre. Også kan dere tipse meg om andre bøker :-)

Ha en fin søndag dere!


Ingen kommentarer

deli de luca & videofyme

Eyyyy! What´s up?? Sorry for uregelmessige innlegg, men jeg klarer ikke helt bestemme meg for om jeg skal blogge eller om jeg skal slutte.. I det siste har det jo ikke vært særlig respons osv på innleggene, og da syns jeg det er litt "kjedelig" å bruke så mye tid på noe... Nå sitter jeg på gulvet på rommet mitt og gjør absolutt null nada og niks. Jeg har laget meg en bruker på videofyme der jeg sikkert kommer til å legge ut videoblogger og ting som skjer i hverdagen. Det er på en måte sånn som vine, bare at jeg liker denne mye bedre, og det er ikke grense på hvor lenge videoen kan vare. Hvis du vil følge meg så heter jeg candiiifashion og det samme heter jeg på weheartit. Jeg setter utrolig stor pis på alle følgerene mine, *hint hint* haha.

Nå som jeg har startet på vgs så har jeg skaffet meg månedskort på tog, buss osv pga skolen min er i en annen "by" heheh. Da er det jo kind of gratis for meg å reise rundt omkring, så det har blitt en del turer til stavanger, eller rettere sagt deli de luca. Å fyyyfaen (unnskyld) så god smoothie de har der! Jeg er helt forelska. Meeen jeg må bare spørre om noe.. Hva vil dere jeg skal blogge om? Evt hva slags videoblogger vil dere ha? Jeg tar i mot alle tips, og dersom jeg får en del tips så kommer det sikkert innlegg mye oftere, og sikkert bedre innlegg også. Jeg skal ærlig innrømme at blogginga har vært dårlig i det siste.. Men jeg blogger hvertfall.

Sååå, sleng med noen bloggtips søtnoser! Dere er best <3


Ingen kommentarer

vanskelige tider

Heiii :-) Nå sitter jeg i et lite hjørne inne på rommet mitt, godt innepakket i dyna og pysjen, med tente stearinlys. Regnet høljer ned, og det er såå koselig. I dag er det første september, altså starten på en ny måned, og høsten. Nå er det tid for mørke kvelder med stjerneklar himmel. Kos foran peisen, kakao, te, skjerf og ullsoker.. Mmm, kjenner jeg har gledet meg til dette!
Nå skal jeg straks gjøre meg klar til å gå i kirken. Det er konfirmant-presentasjon i dag, og ettersom lillebror er konfirmant så må jeg gå, haha. Når vi kommer hjem igjen så er det klart for selskap her i huset, for å feire lillebror som fyllte fjorten i sommer. Det blir sikkert koselig.

Men over til overskriften.. Nå har skolene startet igjen, og på nytt begynner alt stresset med prøver, innleveringer, premføringer, lekser og kanskje en jobb utenom? Jeg tror neppe det bare er meg som allerede er helt utslitt av skolen, og vi har ikke en gang begynt me vurderinger. Å begynne på vidergående har igrunn vært nok i seg selv, men alle vurderingene kommer til å ta knekken på meg, det er jeg sikker på. Jeg sliter allerede med en del ting, og dette gjør det ikke bedre. Til alle andre der ute som har det på samme måte (eller tilsvarende) så skal dere vite at jeg vet hvordan det er, og jeg håper at det ikke tar knekken på dere! Alt for mangen får problemer psykisk pga. alt presset på/med skolen. Det er galt at det skal være sånn. Skolen skal ikke være sånn at man blir psyk, da mener jeg at det er gått for langt.

Sorry, jeg må gå og gjøre meg klar nå.. Men jeg kan skrive mer om psykisk-helse en annen gang hvis dere vil?
Hvis du sliter psykisk så kan du selvfølgelig snakke med meg, og så kan jeg prøve å hjelpe deg. Ta kontakt i kommentarfeltet, eller på mail. (salty.blogg@hotmail.com) Jeg heier på dere!


2 kommentarer

livet på vgs

Helluu :-) Jeg har fremdeles ikke noen fine bilder på macen, haha. Brukte hele gårsdagen på å installere office for mac. Fyy søren så stress.. Først virket det ikke, og så fatta  jeg ingenting, men det gikk bra til slutt da. Skoledagen i da var utrolig kjedelig, men chill. Vi starta klokka 09.40 og da fikk vi utdelt bøker. Etter det så skulle vi ha gym, men vi brukte nesten hele gymtimen på å lære navna til hverandre. Etter gymmen var det midttime etterfult av en fritime. Klokka halv ett skulle vi ha matte, men valgte bare om vi skulle ha P- eller T-matte og så fikk vi gå hjem!

Nå sitter jeg på kjøkkenet og blogger mens mamma lager middag. Senere i dag så drar jeg bort til Marleen. Begynner å bli en stund siden jeg har sett henne nå, siden vi går på forskjellige skoler. Skal ikke være så veldig lenge da, siden hun og klassen skal på bowlig.

Hva har dere gjort i dag? 


Ingen kommentarer

første klassing all over again

 

Heisann! Utrolig lenge siden sist nå.. Jeg har dessverre ikke så mye tid til overs nå som det ikke er ferie lenger. I går fullførte jeg min første dag på vgs. Det var veldig spennende, men samtidg syns jeg det var utrolig stress med tanke på all info, og alt som skal i boks i løpet av de neste dagene..  Klassen vår består av 29 elever der jeg har sett 5 av dem fra før. Husker ikke hva noen heter siden vi ikke har presentert oss for hverandre.  Men for å gå over til noe litt annet; i dag fikk jeg nemlig min kjære macbook hjem fra reperasjon, så nå kan jeg endelig bruke den! Det er så utrolig uvandt med alt.  Legger til det eneste bildet jeg har på pcen nå, som ikke har noe som helst med innlegget å gjøre.


Nå må jeg gå å fikse litt flere ting jeg trenger på skolen, haha.. Har du begynt på vgs?


Én kommentar

@instagram

Heii :-) Jeg må jo bare være verdens dårligste blogger.. Unnskyld. Men over til overskriften; jeg lagde meg en ny instagram bruker, og har bare 4 followere nå.. Så hvis noen av dere har lyst til å followe meg så blir jeg SUPER glad! <3 loveu


Ingen kommentarer

well hello, again

Hei! På lørdag så var det veldig fint vèr her, så da satte jeg meg ut på terrassen og solte meg, samtidig som jeg tok med meg en gammel shorts for å friske den opp. Resultatet ble bra, syns hvertfall jeg... Likte du den?

Veninna mi var på hyttetur i helga, så jeg var kattemater for katten deres. Da de kom hjem i går så fikk jeg denne søte boksen av henne. Aww ♥♥Får dessverre ikke noe god tid til å blogge, pga vi pusser opp og da må jeg hjelpe til med det, så vi snakkes!


Ingen kommentarer

inspiration


Hvaaa syns du om bildene? ♥


4 kommentarer

selam, selam

Hei, hei!!! (Overskriften på tyrkisk..) nå har jeg hatt litt bloggfri, og fy det var deilig. I det siste har det ikke skjedd så mye. Har vært med Matilde i stavanger, sett gossip girl og de siste to dagene har jeg vært med Marleen som endelig har kommet hjem, og som drar igjen i dag.. Snill?? Dette blir et mobilinnlegg, så slenger med er bilde av outfiten, haha.. Ikke noe særlig.

Jakke fra Cubus, bukse fra Dr denim, sko fra Toms.

Har det skjedd noe spennende mens jeg var borte?


Ingen kommentarer

jeg er med i en konkurranse, bli med du og!

Heii :-) Tenkte bare å si at jeg er med i en konkurranse på bloggen til Ine Kristine, og her er link rett til innlegget. Du kan vinne et gavekort fra Madlady.se (link) som er en super kul nettbutikk med masse fine klær! Meld deg på, det er super enkelt!!Har du meldt deg på? :-)


Én kommentar

the perfect breakfast

HEI ♥ For det første må jeg bare si unnskyld for at jeg ikke har kommentert tilbake i det siste. Jeg har rett og slett ikke hatt muligheten av mange grunner, og en av dem er jo pga uvèret som førte til rask enkel 3G blogging.. Jeg har også en del ting som må ordnes før skolestart, så det prioriteres selvfølgelig før blogging og kommentering, Håper dere skjønner det!

I dag regner det, men ikke noe mer enn det. Nå skal jeg straks stå opp og lage noen grove rundstykker, før jeg går en tur. Jeg har nemlig begynt å trene kondis slik at jeg ikke ender opp med 2ere i gym, haha. Når jeg kommer hjem tar jeg meg en dusj, lager goood frokost/lunsj (?) og setter meg ned med gossip girl. Senere drar jeg mest sannsynlig til byen for å handle diverse ting. Kan vise senere hvis jeg gjør det.

Vi blogges, alle mine fantastiske lesere! ♥


Ingen kommentarer

her er det alltid fint vèr

Heisann! I dag våknet jeg faktisk til blå himmel og sol. Derfor sto jeg opp med en gang, og gikk ned. Det var bare jeg og pappa som var hjemme, så da satte jeg på gossip girl på netflix. Etter at jeg hadde sett halve den første episoden, begynte det å pøsregne, lyne og tordne! Det var helt sykt, fordi at det var rett over oss.. Det slo til og med ned i noen hus, og mange ganger i skogen rett utenfor. Derfor er jeg nok en gang uten internett, og må ty til 3G.. Alt for dere vettu' ♥ Nå sitter jeg med en kopp te (som jeg forøvrig har drukket opp for lenge siden) og blogger. Vi skal snart spise komle, så jeg tror jeg må gå å stelle meg litt.. Lenge leve sommerferie!

I går så blogget jeg ikke mere fordi jeg glemte det og fordi jeg var med Matilde. Det er den sykeste kvelden på lenge, men jeg kan ikke fortelle hva vi gjorde ( i tilfelle noen politier eller noe leser bloggen min..) Men det var ikke stjeling, drap, kidnapping og sånne ting altså. Hehe, morsomt. Jeg gikk hjem kl. 12 på natten og da jeg kom inn så var det pizza til meg, mmm. Så jeg satte meg ned å spiste pizza og etterpå gikk jeg opp og sovna som en stein.Har dere gjort noe spennende?


Ingen kommentarer

produktanbefaling; smilelab

Heii! Tenkte at jeg skulle skrive en kort produktanbefaling til dere! Denne gangen blir det av smilelab.
Smilelab er tannbleking for dere som ikke visste det, og jeg har strips-varianten. Disse er veldig lette å påføre, så du trenger ikke være ekspert for å få det til! Etter at du har hatt de på i 30minutter så tar du dem av og skyller munnen godt, og vips; du har et hvitere smil! Det er faktisk helt sykt, men du ser resultat etter allerede en behandling. Derfor liker jeg det veldig godt, pga du kan ta de på foreksempel rett før du skal i bursdag, og så får du hvitere tenner. :-))

Har du prøvd smilelab?


3 kommentarer

all these little things

ALOHAAA, i dag har vi kjeeeempe fint vèr! Sol og 28 grader, pluss vindstillt. Hehe, jeg bare tuller.. Bråvåkna i dag tidlig av et kjempe høyt torden. Det første jeg gjore var å hoppe ut av senga og trekke ut alle stikkontaktene. Lynet slo faktisk ned i kjøpesenteret her, så hele strømmen gikk og greier. Og på grunn av uvèret så har jeg ekstremt dårlig internett, men skal prøve å poste et inlegg til litt senere.

Akkurat nå så er det opphold, men det pøsregner egentlig ute, og det er sååå koselig! Kjenner at jeg er klar for en høst med mørke stormfulle kvelder, der jeg kan sitte inne med fyr i peisen og en kopp med kakao/te og bare høre på vinden som uler og regnet som siler ned. Iiiiip. Føler meg skikkelig teit når jeg skriver sånt, men en så liten ting som at vinden uler får meg i kjempe godt humør! Det kan umulig bare være meg? Plis si at dere også blir glade av sånne småting?? 

Image and video hosting by TinyPic

I går så gikk jeg tur både på dagen og kvelden, og det ble 1 mil til sammen. De siste 6 kilometerene var om kvelden, ute i lyn og torden.. Jeg har aldri vært så redd før.. Trodde at lynet skulle slå ned i meg og at jeg skulle dø, haha. Heldigvis gikk det bra, og jeg kommer aldri mer til å gå tur i sånt uvèr..

Er du redd for lyn og torden? Vi blogges!


3 kommentarer

blogger jeg leser fast

EDIT: Wææ må forte meg med dette innlegget! Det lyner og tordner så internettet ryker hele tiden, pga strømmen går.. Nå sitter jeg faktisk å bruker 3G bare for å få postet dette innlegget. Krysser fingrene for at det går bra.

♥ bonjour tout beau ♥ Haha, aner ikke om det er riktig meen jeg ville høres flink ut. Jeg tenkte at jeg skulle vise dere de bloggene jeg leser fast. Fleste av de er fra topplista så dere har sikkert sett dem før, men tenkte å vise likevel. Jeg kan vel starte med favoritten nå for tiden!

inekristine.blogg.no - Dette er bloggen til ei nyyyydelig jente fra Brønnøysund. Hun er kjempe flink til å skrive og å ta bilder. Det var forresten av henne jeg lærte å redigere sånne bilder med tekst på! Absolutt favoritt bloggen min, atm.l0ve.blogg.no - Hvem har vel ikke hørt om bloggen til Erica? Har vært fast leser i mange år, og blir aldri lei. 

auroramohn.blogg.no - Aurora er såååå skjønn, og jeg blir aldri lei av bloggen hennes heller..

krisssy.blogg.no - Kristine er jo DEN gladjenta, og i tillegg er hun fin. Hun blogger mye og godt så det er bra!!matholck.blogg.no -  Søte Mathilde er en veldig flink blogger, og skriver om mye interessant!carolinecf.blogg.no - ÅÅ, digger henne. Hun har såå fine øyner, og blogger stortsett bra.

 
mate.blogg.no - Bloggen til Matilde er kjempefin! Vi kommer fra samme sted, så dette blir vel bloggen til ei i kommunen/bloggen til ei jeg kjenner.. Men hun er veldig flink, og fortjener masse lesere.

Dette er de bloggene jeg leser fast, men er innom mange flere blogger og hvis noen skiller seg ut så er det fort som jeg blir fast leser! Det er bare til å legge igjen bloggadressen din hvis du vil jeg skal ta en titt på akkurat din blogg. ♥

Leser du noen av disse?

 


5 kommentarer

oppskrift; kanelsnurrer

Hei ♥ Jeg har vært ute å trent i dag, så derfor blir blogginga en del senere enn normalt, men håper det går fint!  I går når jeg la ut innlegget om kanelsnurrene fikk jeg et spørsmål om jeg kunne legge ut oppskriften og selvfølgelig kan jeg det, så here u go:

Det du trenger er:

500g smør
5dl melk
100g gjær

1kg mel
4ss sukker
1 egg
sukker og kanel til "fyll"
vaniljekrem og evt. melis 

Slik gjør du:

1. Smelt smøret i en kasserolle og tilsett melken. Denne blandingen skal være 37 grader (slik at du ikke kjenner at den er varm eller kald når du drypper på håndleddet) og  så blander du inn gjæren.
2. Etterpå rører du egget inn i melkeblandingen.
3. Tøm melet og sukkeret oppi en stor bolle, og hell melkeblandingen over. Bland dette sammen med hendene. (Deigen skal være veldig tykk, så om nødvendig kan du ta oppi mer mel.)
4. Ta en bit av deigen og kjevle den ut til et rektangel. Pass på å få det tynt. En halv cm tykkelse er passelig. Hell på masse sukker og kanel, og gni det inn. NB: Du trenger alltid mer enn du tror. 
5. Rull rektangelet sammen til en "pølse" og kutt opp i biter, du bestemmer selv tykkelsen. Legg disse over på et bakebrett (med papir) og legg et kjøkkenhåndkle over. Disse skal heve i ca 1 time slik at gjæren får virke.
6. Når de er ferdig hevte så klemmer du et "hull" i midten av snurrene der du legger oppi vaniljekrem. Også denne trenger du mer enn du tror av. Du kan pensle dem med et egg hvis du vil at de skal glinse, men det er ikke nødvendig.
7. Ovnen skal stå på 200 grader, snurrene settes i midten og  stekes etter behov. Mine brukte ca 15 minutter, men bare ta dem ut når de har fått en fin gyllen farge! Når de er nedkjølte kan du ta på melis hvis du ønsker det.

Vel bekomme!


4 kommentarer

kanelsnurrer og diverse

Hey snupper! I dag har jeg faktisk bakt kanelsnurrer.. Har ikke akkurat baketalent for å si det sånn, men de var faktisk spiselige og så helt ok ut. Det var bare jeg, mamma, pappa og den yngste broen min som var hjemme, så vi stelte i stand en liten kosekveld med iskake, kanelsnurrer, jordbær, rips fra hagen og mer. Elsker usunne og sunne ting, så dette er midt i blinken for meg. Nå tenker jeg å sette meg ned å se the vampire diaries igjen. Har sikkert sett det fem ganger eller mer, men blir aldri lei. Forresten: er det noen som har sett den nyeste episoden av pretty little liars? Sykt spennende, sesese. Kunne også trengt noe nytt å se på, som er noe lignende de i anbefalingen min. Tenkte også bareå si at glee er ikke aktuelt, så det er ikke vits i å anbefale det :-)

.

Hva har du gjort i dag?
NB: Minner om at du kan spør meg om piercingen i innlegget under! :-) 


6 kommentarer

det er noe jeg ikke har fortalt dere

Heiia. For en goood stund siden skrev jeg dette innlegget her.  (LINK) Jeg skrev at jeg ville ta piercing osv, og nå har jeg gjort det! Det er seriøst det værste jeg har vært med på, noen sinne. Om jeg kunne ha valgt om igjen så hadde jeg aldri i mine villeste fantasier gjort det igjen, haha.  Akkurat nå så er det ikke så fint, fordi det holder på å gro pluss at piercingen er stor (har veldig lang stang) i tilfelle hevelser. Jeg besvimte faktisk, og det var såå rart, har aldri opplevd lignende. Men jeg tenkte å lage et innlegg om piercingen litt senere, der jeg kanskje kan ta med bilder også. Så hvis du lurer på noe ang. den så hadde det vært fint om du spurte i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å få svart på alt sammen. Hvis du fremdeles ikke aner hva slags piercing jeg mener, så er det navlepiercing.

// arkivbilde som passer til størrelsen på det forrige designet

Lurer du på noe? SPØR I VEI :-D


5 kommentarer

tiden flyyyr...

Hei! Åh som tiden flyyyr.. Jeg føler det var i går vi fikk sommerferie, men sannheten er at den snart er over. Om under tre uker er det skolestart igjen. Det skal bli godt, men jeg gruer meg også. Starte på ny skole, med nye rutiner osv, wææ. Uansett, den siste måneden med sommer skal nytes før høsten kommer. Jeg kunne aller helt tenkt meg å dratt på ferie igjen, så om noen har en billett til meg så er det bare å skrike ut! Er åpen for nesten alle reisemål. ♥ 
Dagen i dag skal tilbringes sammen med familien, noe som blir gøy. Trenger jo litt kvalitetstid med dem og.. I går fikk jeg forresten vite av broren min (han ene av de) at foreldrene mine og min yngste bror skulle til sverige i dag, så håpte jo jeg på masse godteri og billig pepsi max, meeeen det var visst bare tull.. :-( You shouldn't be kidding with that.


I anledning ny måned så prøvde jeg å lage en ny skrivebordsbakgrunn, og ble egntlig veldig fornøyd selv. Det er ikke noe kollasj med masse fine inspirasjonsbilder, men et helt enkelt bilde med littegrann tekst. Hvis dere vil bruke den så må dere bare det.Likte du den?


8 kommentarer

anbefaling av noen serier

Hei igjen. ♥ Tenkte at jeg skulle komme med noen serie anbefalinger. Flere av dere har sikkert sett nesten alle seriene fra før, men jeg anbefaler dem likevel! Du kan gjerne legge igjen en kommentar om du har sett dem og evt. hva du syns om dem. :-)

PRETTY LITTLE LIARS: Denne serien her begynte jeg på for leeeeenge siden, men gadd ikke fortsette fordi jeg syns den var skummel, haha. Jeg begynte igjen tidligere i år, og har sett alle sesongene, og venter på nye episoder! Serien er sykt spennende, og handler om fire besteveninner som leter etter deres femte veninne som forsvant en sommer de hadde overnatting. Jentene opplever å få truser osv på meldig fra "A" som de mistenker er deres avdøde/forsvunnende venninne.

GOSSIP GIRL: Kort og godt en utrolig koselig, jentete serie med masse drama. Skuespillerene er også veldig fine som er et stort pluss, eheh. Handlingen er veldig forskjellig på en måte, men det handler om Serena Van der Woodsen og Blair Waldorf, to besteveninner fra NY.

THE VAMPIRE DIARIES: Æææææ, dette er verdens søteste serie! Lover deg, hvis du ser på denne serien kommer du definitivt til å bli forelsket. Det handler om ei jente som heter Elena. Hun bor i en liten by som heter Mystic Falls der hun møter vampyrbrødrene Stefan og Damon. (Verdens hotteste vampyrer.) Det skjer masse spennende ting etterpå, og jeg blir helt gira bare av å skrive dette, haha.

ONE TREE HILL: Jeg elsker denne serien! Du følger Brooke Davis, Haley James, Peyton Sawyer, Lucas og Nate Scott pluss mange fler gjennom store deler av deres liv. Serien er koselig og full av tenåringsdrama og voksenprobler ut i mot slutten Jeg kan sitte å se på det i timesvis. Fine skuespillere her også, som det forøvrig er i alle seriene.

SONS OF ANARCHY: Okei dere, denne serien her er absolutt IKKE lik de andre jeg har anbefalt. Hadde aldri i mitt liv trodd at jeg skulle like en slik serie, men tydeligvis tok jeg feil. Det er enkelte scener osv jeg kanskje ikke liker såå godt, men selve serien er veldig kul egentlig. Den handler om Jax Teller's liv i mc-gjengen sons of anarchy. Utrolig spennende og det blir søtt utover sesongene. Jeg anbefaler denne serien hvis du liker litt mer "tøffe" greier og ikke bare kliss og drama. Stort pluss: Det er i californiaaaa ♥♥♥♥Har du sett noen av seriene? Skal du begynne å se noen?


5 kommentarer

sommertider hey hey, sommertider

Hej alla söta ♥ Fikk desverre ikke spillt inn videoen i dag av to enkle grunner. 1 - det var fint vèr ute, og 2 - alle i familien var hjemme og da er det kleint å spille inn video. Meeen den skal komme, så ikke fortvil. I og med at det var så fint vèr så gikk jeg og ei veninne ned til butikken og kjøpte is. Satser på at finvèret holder seg leeenge. Syns det er så herlig med sommer og sol, men liker godt høst og vinter og. Okei, nå skriver jeg bare masse tull... Denne sommeren har så og si vært perfekt, og jeg hååper at resten av året og blir det!På  slutten tenkte jeg å stille et spørsmål slik jeg (nesten) alltid gjør.. Har du noe du vil jeg skal blogge om? :-))


4 kommentarer

tyrkia 2013

HEII DERE! Jeg hadde en del bilder fra tyrkia på mobilen, så tenkte at jeg kunne poste de! Det er bare tre dager  siden jeg dro hjem, og jeg savner allerede varmen, menneskene og ja, alt egentlig. Ta meg tilbake. Skal definitivt dra ned igjen, og det skjer sikkert neste år. Haha. Men jeg må gå å ta meg en dusj nå, og så skal jeg kanskje spille  inn innkjøpsvideoen fra tyrkia senere, men lover ingenting.Har du hatt en fin sommer? :-)


3 kommentarer

ny favorittsang

Heii ♥ Haha, jeg har fått heeeeelt dilla på disneyland nå i det siste. Syns det ser sååå fint ut der, og jeg SKAL reise dit en gang i livet mitt. (Kanskje neste år, eller hva mat?) Kom over denne sangen for en stund siden, og den har rett og slett blitt min favorittsang.. Den er så herlig å høre på, og jeg får lyst til å danse og synge og myye mer, haha. Slenger med et (to) bilder også, slik at det ikke blir et såå kjedelig innlegg. Håper det går greit at det blir litt mye disney her om dagen. ♥♥♥Har du hørt sangen før? Liker du den? GOOOOOD NATT :-**

 


9 kommentarer

today is a rainy day

God kveld alle sammen! Dagen i dag har vært full av regn, lyn og torden. Skummelt, men samtidig veldig gøy. Jeg gikk bort til Matilde (www.mate.blogg.no) ca klokka 12, og etter en stund besteemte vi oss for å gå ut i regnet. Naboene trodde sikkert at vi var gale eller noe siden vi bare sto ute i pøsregn og ble søkkvåte. Selv om jeg muligens blir syk, pga jeg nettop kom hjem fra sydenvarmen, så kommer dette til å bli et fint sommerminne. ♥♥♥Har dere noen liiiitt rare sommerminner eller? :-)

 


5 kommentarer

bilderedigering

Heisann! Som dere ser så har jeg ordnet nytt design nå, hehe.. Holder fremdeles på å gjøre litt justeringer osv, så hvis du har forslag så er det bare å komme med de! Skrifta blir helt rar, men jeg vet ikke hvordan jeg endrer det, så dere får leve med det til jeg finner ut av det. Men over til overskriften. I dag har jeg prøvd med på litt bilderedigering, men har foreløpig bare redigert to bilder da.


Klarte jo selvfølgelig å lagre dem som 700px, pga det var det jeg hadde til mitt gamle design så derfor er de litt for små nå. HA-HA. 
Nå skal jeg redigere litt videre, og så skal jeg prøve å få skrevet et innlegg til før jeg legger meg, så vi skrives!

Hva syns du om bildene?


4 kommentarer

så sinnsykt utslitt

HEIIIII VERDENS BESTE LESERE!! Fatter ikke at dere gidder å lese bloggen min egentlig?? Jeg syns den er sååå kjedelig, men jaja..
Her nede i tyrkia er jeg opptatt dagen lang og utslitt når kvelden kommer.. Får heller ikke sovet skikkelig uten dyna mi

På søndags kveld drar vi hjem.. Vil ikke idet hele tatt, men kan jo ikke bare bli værende heller. Tror ikke det kommer flere innlegg før jeg har kommet hjem, i og med at jeg føler t jeg må fikse på diverse ting før jeg kan blogge skikkelig igjen. Håper dere forstår!

GOD NATT<3 LOVER Å BLOGGE BEDRE NÅR JEG KOMMER HJEM.


Ingen kommentarer

paradiis

Hei! Her nede er jeg seriøst i paradis, og jeg vil virkelig ikke hjem.. Har det så gøy her nede med masse fantastiske mennesker! Bilder over er av John, (bartenderen) selv om han er voksen så er han diiigg og i tillegg; et stort pluss at han elsker dyr og barn, haha.

Nå sitter alle nydusjet i leiligheten, og jeg har fått tidenes rød-farge. Huff. Vi drar straks ut til byen for å spise og kanskje shoppe litt. Når vi kommer hjem, stikker jeg ned til John hehhehehe..
Vi blogges!


Ingen kommentarer

oh them boys

Heyy fininger!
Må bare starte med å si at det er siiiiiinnsykt mange kjekkaser her nede! Øynene mine har noe å kvile på hele tiden, hhaha. Spesielt gøy er det jo når alle smiler, hilser og klemmer deg da. Jeg har blitt kjent med sååå mangen, og får nesten sommerfugler i magen av å være med dem, sykt! Trooor kanskje at jeg har en liten "crush" på alle sammen, hehe. (De har nok det tilbake også ;))

Dagen i dag har vært helt normal, altså våkne, spise frokost, bade/sole seg, stelle seg og ut for å spise. Da vi kom hjem igjen dro pappa og han ene lillebroren min ned til stranden for å bade, og jeg sto å sikla på han ene kjekkasen! Han jobber i en restaurant/bar rett ved hotellet vårt, og heter John.

Ja hører at det er fint vêr i Norge også, stemmer det?


Ingen kommentarer

mye som skjer

Heiiiiii
I går var en typisk strand-dag, der vi lå på standa heele dagen. Jeg og storebroren min kjørte vannscooter. Sinnsykt gøy men driiit skummelt.. Jeg satt på med han, og han er helt gal når det kommer til kjøretøy! På det høyeste var vi oppe i ca 50knop som tilsvarer omtrent 90km/t trooor jeg. Et øyeblikk trodde jeg at døden var nær..

I dag sto vi opp tiiidlig pga vi ble henta av en taxisjåfør. Vi dro til et det som heter green canyon, som er en båttur med bading, spising osv. Da vi var der satt vi helt fredelig på båten og så plutselig kom det helikopter med sånn vannfanger under. Det var nemlig skogbrann rett ved der vi var.. Skummelt men utrolig spennende å se på!
I og med at i dag er der han ene lillebroren min sin bursdag så var vi også på en restaurant der de ordnet en syyykt god kake, haha. Senere dro vi å kjørte gokart.
Når vi kom hjem spiste vi (igjen) og tok et kveldsbad i sjøen. Nå er jeg nydysja og ready4thenight! Lever sånn halvveis på drinker nå, heheheh..

Nice picture hæææ

Vi skrives!


Ingen kommentarer

innkjøp

Her er det jeg har kjøpt til nå, men det ble ikke noe bra bilde.. Derfor tenkte jeg å lage er eget innlegg når jeg kommer hjem der jeg tar med hele innkjøpet! Høres det ok ut?

Bikinitoppen kjøpte jeg hjemme da jeg var på hyttetur :-)

Hadebra!


2 kommentarer

nyter kvelden hjemme

... i leiligheten. Tidligere dro vi ut på byen og shoppet litt og spiste. Nå sitter vi i leiligheten og chiller max! Tenkte å vise innkjøpene mine til nå i morgen kanskje..? Det er bare til å si ifra hva dy vil jeg skal blogge om.

Fikk i lastet opp flere bilder, men her er litt av området rundt her vi bor. Skal prøve å laste opp mer i morgen ;-)))

Vi blogges!


Ingen kommentarer

avslapping

Heii :-)
Nå har vi nettop kommet inn etter enda en dag med soling, bading og spising. Alle sammen er nydusjet og ligger og slapper av. Senere tar vi turen til byens beste restaurant (etter vår mening) som heter China Court. Det er en kinesisk og indisk restaurant som serverer mat som ikke alle andre har. Glimrende.

Hvordan er det i Norge?


Ingen kommentarer

havin' fun in turkey

Heeeej!
Har ikke hatt internett før nå, men bedre sent enn aldri, hva? De tre siste dagene har gått i soling, spising, shopping og soving. (SSSS) Temperaturen er perfekt her nede, og livet er herlig!!

Dette er mine innkjøp fra flyplassen. Parfymen heter cherry in the air og lukter deiiiilig.

Etter en dag i sola fikk jeg skille. #happyy Men jeg er ikke såå brun som på bildet..

Den velkjente "Breezer" som heter "Freezer" her nede. Har i alle fargene, men den oransje (appelsin) smakte ikke godt, i tilfelle dere vil prøve.. Haha.

Men jeg tror jeg skal rydde i kofferten og legge meg etterpå.. Vi ligger en time foran dere så.. :-) Vi ses.


Ingen kommentarer

lille ronja

EDIT: Jeg har helt glemt å poste innkjøp fra lyngdal,, men jeg får ikke tid nå.. Jeg kjøpte en bikini topp, en hvit singlet, en aftersun, en shorts og litt diverse. Dere ser det sikkert på bilder på bloggen snart!

Heeeeiii ♥ I dag drar jeg jo som sagt til tyrkia, og akkurat nå spirnger jeg rundt og leter etter bikinitruser osv.. HAHA. Vi reiser kl halv tre, så jeg har fremdeles litt god tid. I gr kveld satt jeg barnevakt for to barn og en nydelig liten pomeranian, nemlig RONJA. Alle bildene er tatt med mobilen, derfor er det litt forskjellig kvalitet og farge på dem, men så lenge det er bilder så går vel det greit? Jeg hadde med meg en veninne, som jeg bare møtte på varhaug, der vi skulle sitte barnevakt, og koste oss masse med barna, hunden og pizza. Hun dro hjem kl halv ett siden hun måtte ta toget (buss) og jeg var der til halv to, og kjørte hjem på scooteren. Gjett hvem som var trøtt når hun kom hjem da? Jeg stupte ned i seng, og våkna klokka ni i dag, fordi jeg skulle være med å levere hunden vår; Lilly på kennel. Suns litt synd på henne, men hun koser seg sikkert litt hvertfall.

Men nå er jeg nødt til å gå å finne resten  av tingene jeg skal ha med meg, for så å kle meg og sminke meg, slik at jeg er klar til vi drar. Er fremdeles litt usikker på om jeg tar med meg mobilen, men jeg skal prøve å få det til. (Er ikke sikkert jeg får lov av mamma, siden hun er så redd for at noen skal stjele den.. :p) Men dere merker jo fort om jeg blogger eller ikke. Dere får kose dere kjempe masse, hvor enn dere befinner dere på denne jord, og til de som lurer så skal vi til side i tyrkia og der skal vi være i to uker, altså vi drar hjem den 28.juli. 

Snakkeeeeees :-D
Ingen kommentarer

stress

Nå sitter jeg på rommet, klar til å løpe ut døren hvert øyeblikk.. Skal nemlig møte en venninne av meg og så skal vi sitte barnevakt kl 18:00 helt til kl 01:30! Kommer til å sovne som en Stein når jeg kommer hjem. Er nødt til å sove godt i og med at jeg drar til tyrkia i morgen.. Har ikke fått harddisken til macen, så sen blir ikke med. Vi får se om det evt. blir mobilblogging et par ganger..

Orker ikke å sminke meg pent i ferien.

Kofferten er nesten klar. Får ta siste rest i morgen før jeg drar! Men nå må jeg gå.

Vi snakkeeeees :-)


2 kommentarer

skalldyr-kveld

Hei!
Nå er jeg hjemme fra hytta, og har fått tatt meg en etterlengtet dusj og stellt meg. Innkjøp fra turen kommer sikkert i morgen, så dere får vente en dag til. Det er ikke så mye spennende altså, så dere trenger ikke bli over excited.. haha.
Nå sitter jeg med familien og skal spise reker, spiralloff osv. naaaam<333

Vi blogges i morgen :-)


Ingen kommentarer

i lyngdal sentrum

Heiii :-)
Nå er vi på vei opp til hytta etter en liten handletur, så jeg får ikke tid til å skrive mye før internettet ryker.. Her er det sol og sikkert 30 grader.. Har i hvertfall fått litt farge :-) Nå har jeg ogsåfått kjøpt litt småting, men de må jeg vise en annen gang.

Har dere pent vêr?


Ingen kommentarer

opsiiii

Hei igjen!
Nå er vi snart fremme på hytta, og jeg må benytte muligheten til å si at det ikke blir blogging når jeg er på hytta pga. ingen dekning der... Men om vi drar ned til byen for å handle osv kan jeg prøve å slenge inn et innlegg. :-)

Håper det går fint..


2 kommentarer

ukens første mobilinnlegg

Hei! Nå skal jeg pakke siste resten til hytteturen og gjøre diverse ting før jeg blir hentet ca kl 17:30. Vi skulle jo egentlig dra i morgen, men det ble litt endringer i planene, så da drar heller i kveld. Dagen i dag har vert ganske hektisk, i og led at jeg passer på lillebroren min, og vi har gjort hagearbeid hele dagen.. Nå har vi nettop hatt litt middag og jeg har dusjet, slik at jeg er klar for tur. Men jeg må nesten gå, har en del til å rekke før jeg blir hentet..

Bildet er fra weheartit. Bildene blir dessverre ikke store nok (eller samme størrelse) pga jeg laster dem opp fra mobilen.. Håper dere takler det.

Skal dere på hyttetur i sommerferien?


Ingen kommentarer

det gode liv

♥♥ HEIIII ♥♥ Unnskyld for at jeg ikke har blogget på en stund.. Jeg har ikke noen god grunn, det er bare det at jeg ikke er helt inni "bloggverden" så derfor klarer jeg ikke helt å prioritere blogging hver dag. De siste dagene har jeg ikke gjort så alt for mye.. Har vert i stavanger tre ganger nå, og som jeg nevnte tidligere kjøpte jeg litt på monki og på new yorker. Utenom det har jeg vert rundt om alle elektronikk butikkene fra stavanger til egersund nesten for å kjøpe en intern harddsik til macen... Det er jo umulig å få tak i! Men har bestillt en på komplett.no da, så håper at den kommer i løpet av uka, for da tar jeg mest sannsynligvis macen med til tyrkia og da blir det blogging derfra.

På tirsdag blir jeg med Marleen på  hytta og blir der til fredag, og der er det ikke internett men har 3G såå det blir kanskje litt mobilblogging, men vi får se.. Når jeg kommer hjem skal jeg slappe av litt, sitte barnevakt på lørdag og så drar jeg tiltyrkia på søndag. Wiiii. Nå sitter jeg på rommet og prøver å pakke til begge turene, samtidig som jeg rydder og blogger. Dårlig kombinasjon..


good life . heere i comeeee ♥

Hva skjer hos dere a'?


2 kommentarer

vacker dag


HOLAAA MI AMIGOS Tror ikke jeg har lagt ut bilder av meg slik jeg ser ut nå liksom, så derfor tok jeg noen fra iphonen, hehe. Alle disse viser ulik hudfarge, men det er den på det største bildet som ligner på min ekte. ;-) Dagen i dag har vert super, vi fikk besøk nesten rett etter sist blogginnlegg, så jeg har vert opptatt siden da. Nå sitter jeg på rommet og prøver å velge ut antrekk til vg lista i stavanger i morgen. Eneste jeg skal er i morgen er på vg lista og en tur innom eplehuset for å kjøpe ny harddisk til macen. Den forrige krasja, opsii.
Helt ut av tema så vil jeg bare si at jeg ønsker meg nytt design, helst noe lignende www.carolinecf.blogg.no's. Altså; hvitt og enkelt. Så om det er noen der ute som er gode til å lage design så setter jeg stoooor pris på om dere vil lage et til meg! Send meg mail på salty.blogg@hotmail.com dersom du vil eller har laget et design. Tusen takk på forhånd!

Ha en finfin kveld ♥♥


Ingen kommentarer

green fingers

♥♥ god dag alle sammen ♥♥ Jeg har jo ikke skrevet så mye om hverdag i det siste, så tenkteå komme med et lite innlegg om det nå. Har egentlig ikke gjort så mye spennende i det siste.. I hele går pluss i dag har jeg gjort hadearbeid da. Egentlig er det veldig koselig, og man ser bort fra marken ag alle krypdyra som er i blomsterbedene, haha.


I 12-tiden ca, gikk jeg og lillebror inn, og så tok han seg en dusj mens jeg rydda kjøkkenet. Da han var ferdig baket vi sjokolade fondant og hadde det og vaniljeis. Da vi var ferdige la vi oss bare ned på sofaen og har slappet av helt til nå. Tenker at jeg går ut i hagen igjen snart, men jeg må løpe.. Mamma roper! :-)

Liker dere å gjøre hagearbeid?


Ingen kommentarer

nu är det sommartid

Heisann og god kveld ♥ Merker at blogginga går i rykk og napp, men sånt får det bare bli. Jeg har jo ikke akkurat et mål om å komme på topplista eller noe sånt, jeg blogger bare fordi jeg vil dele tanker og lingende med andre mennesker, og dette er jo en perfekt måte å gjøre det. Før jeg begynner å skrive om noe annet så må jeg bare si at jeg skulle jo kåre vinneren av konkurransen på lørdag, (hele to deltakere) men jeg glemte det helt.. haha. Uansett, nå er vinneren kåret og det ble Marleen. (Bestevenninna mi) Jeg brukte random.org slik at det skulle bli rettferdig, bare så dere vet det.

I nuet sitter jeg og blar igennom bilder på weheartit. Sommeren er i gang for fullt (ikke i norge da..) og nettet er proppfullt av bilder av bla. stranda, drinker, jenter i bikini og sommer generelt. Kjenner at  jeg gleder meg mer og mer til tyrkia for hver dag som går. Nå er det bare13 dager igjen, can't waiiiiit. I fjor når vi var i tyrkia så var planen at jeg skulle ta piercing i navelen, men jeg feiga ut fordi jeg var så redd for at det skulle være vondt, pluss at jeg var redd for å få et "hull" i magen når jeg evt. tar den ut senere i livet.. Er det noen som har erfaring? Burde jeg ta piercing dette året heller? Setter utrolig stor pris på svar, enten du har prøvd det selv, eller vet noen som har gjort det! :-)

Jeg satte sammen en liten kollasj av noen av summerfeeling bildene mine på weheartit. Og forresten så heter jeg enda enfantasiverden på weheartit, men skal skifte til candiiifashion som jeg het før, pga det høres liksom best ut.. Så dere finner meg på enten enfantasiverden eller candiiifashion! Jeg blir superglad om du vil følge meg.  ♥♥


Skal dere noe spesiellt i sommer?Ingen kommentarer

overfladisk bloggliv

God kveld alle vakre! ♥ Nå sitter jeg på rommet iført deiiilige klær jeg kjøpte tidligere i dag. Var i byen i syv timer (!!!!) men kjøpte ikke så masse. Var en tur innom Monki, og en tur innom NewYorker. Etter det så dro vi på Egon og spiste. Elsker atmosfæren der inne. Men det innlegget skulle handle om var jo "overfladisk bloggliv." Jeg føler at blogginga bilr veldig overfladisk i og med at alt er "bra og perfekt" hele tiden, selv om jeg har skrevet innlegg om hvordan jeg egentlig har det også. Hadde det ikke vært for at folk jeg kjenner hadde lest bloggen min, så hadde jeg sikkert vert mye mer open og ærlig.. Men det er ikke lett når man ikke vil at de nærmeste skal bekymre seg osv. Jeg kan virkelig ikke skrive det her, men det er alvorlig og jeg burde søke hjelp.. jeg bare klarer det ikke.

Hele livet mitt er en spøk, alt ser så perfekt ut, jeg er en perfekte jenta med svært gode karakterer som aldri gjør noe galt og som alltid er galt. Men er jeg virkelig hun jenta? Det var før det.. Nå er jeg en helt annen person som tar på seg en maske hver dag og later som om alt er greit, når jeg egentlig brytes ned. Bit for bit, dag for dag. Personligheten min forsvinner mer og mer, og jeg blir fjærn.. Holder meg mest for meg selv, og orker nesten ingenting lenger.  Jeg vet at dette innlegget er kjedelig for mangen som ikke vil lese sippe ting osv, men jeg følte at det var best å fortelle dere at sånn jeg virker på bloggen er overhodet ikke sånn jeg er  i virkeligheten. Hvertfall mesteparten av tiden. Tusen takk hvis du orket å lese hele innlegget, det setter jeg veldig stor pris på! :-)

Hvordan går det med deg?


Ingen kommentarer

gladjenta

♥♥♥ helluen snupper. Grunnen til at jeg ikke blogget i går var rett og slett at jeg øvte på teorien hele dagen. I dag klokka 07.15 dro jeg og mamma bort til trafikkstasjonen, og gjett hva? JEG FIKK LAPPEN!!! Derfor har jeg vert ute å kjørt mye i dag, samt vert på besøk hos bestemor og Marleen. Hos bestemor bare satt vi og pratet i en time eller noe sånt, før jeg dro hjem og ryddet, vasket og ommøblerte rommet. Deretter dro jeg til Marleen ca kl 14.00 og da laget vi rabarbra-pai. HERREJESUS SÅ GODT. Etter det så dro jeg hjem for å spise middag, for så å dra bort til Marleen igjen. Denne gangen lagte vi (Marleen) stekte potetbåter og "fiskepinner." (Legger med bilde.) Da vi hadde spist opp så vi litt på tv, før vi fant ut at vi skulle dra på mc donalds, haha matvrak eller?? Det tok nesten en halvtime kjøring hver vei..
Nå sitter jeg på rommet, heelt klar til å hoppe til sengs, men vurderer sterkt å se den siste episoden av pretty little liars først, hmm. Nææh, tror ikke jeg orker, hehe...Hva har du gjort i dag?

 


Ingen kommentarer

teoritentamen.no

God kveld/natt/morgen (?) alle skjønninger. Jeg vet ikke når dere leser innlegget så da ble det enten kveld, natt eller morgen da, haha. Akkurat nå ligger jeg i senga, med vondt i tåa. Men det jeg egentlig tenkte å fortelle om i dette innlegget var teoritentamen.no, en nettside der man kan øve på teorien til bil, moped, buss og alt mulig. Jeg øver jo selv  til moped-teorien som jeg forøvrig er litt usikker på når jeg skal ta. Denne siden koster penger, men jeg syns det er verdt det, for spørsmålene er utrolig relevante til temaet, og er i tillegg laget av NTL (Norske trafikkskolers landsforbunn) som er de samme som lager spørsmål til den ekte teorien! Her på dette bilde ser dere resultatene mine. Den gønne streken er grensa mellom bestått og ikke bestått. Da jeg begynte å øve i går, så ser dere at linja går opp og ned hele tiden, men etterhvert så holder den seg over streken. Utrolig gøy å se at jeg får det til, og så satser jeg på at dette også gjelder når jeg faktisk tar teorien, haha.

Og selvfølgelig så skal jeg skrive etter at jeg har tatt teorien om jeg følte at denne siden hjalp, slik at dere andre som skal ta mopedlappen (eller en annen) eventuelt kan bruke den. Men nå er klokka allerede kvart over elleve, så jeg tror jeg legger meg.. Vil ikke ødelegge døgnrytmen heeelt enda! :-)

Har du prøvd teoritentamen.no før? Hjalp den deg?


Ingen kommentarer

california dreaming

Heisann dere! Beklager det lille (store?) bloggfraværet. Utrooolig liten respons på konkurransen, haha. Jeg avslutter den på lørdag, så visst ingen andre melder seg på så er det Marleen som vinner. Dere finner konkurransen i innlegget under.  Men over til noe annet. Jeg har ligget å bladd igjennom bilder fra california i flere dager nå, og syns det ser dødsherlig ut! Jeg har sinnsykt lyst til å dra på språkreise til neste år.. Egentlig var det veldig bestemt at jeg skulle ta utvekslingsår, men jeg tror heller valget faller på språkreise om jeg må velge..


Om jeg skal reise, så blir det trolig med EF. Jeg har hørt mye dritt om dem, men det hører jeg om alle andre organisasjoner også. Jeg velger hvertfall å tro at det er det negative som kommer frem, for bare tenk på alle de som har hatt en utrolig reise! Ahh, se så deilig, men strand, shopping og myyye mer! Jeg er allerede helt frelst. ♥♥
Fyyy søren!
Hvis dere vil se mer bilder av california (og andre ting) så kan dere gjerne followe meg på weheartit. 
Jeg heter enfantasiverden troor jeg. Jeg legger ikke ut så mange bilder selv, men jeg hjerter en del bilder jeg syns er fine og som gir meg inspirasjon. (Nå fortiden er det california, haha..)

Noen andre som syns det er dødspent i california? Kanskje du også kunne tenkt deg å dra på språkreise?


2 kommentarer

USBgadgets.no - konkurranse

Heisann! I samarbeid med USBgadgets.no har jeg nå fått gleden av å dele ut et gavekort på 100kr til en heldig leser. Dette setter jeg selvølgelig stor pris på, og håper at mange vil melde seg på. USBgadgets er en stadig voksende nettside med mange ulike "dibbedutter."  Min favoritt er helt klart dette kjøleskapet HER, som rommer en brus- eller ølboks. Du plugger enkelt og greit usbkontakten inn i pcen, og vips! Super smart på late dager ute i sola. Det finnes i rosa og sort, og akkurat nå har de -35% på dette produktet.

For å bli med i konkurransen må du gå inn på USBgadgets.no og finne et produkt du liker, og legge igjen lenken i kommentarfeltet! NB: skriv mailen din INNI kommentaren, slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. :-) LYKKE TIL!!!


2 kommentarer

sunt og godt

HOLA MI AMIGOS
Nå tenkte jeg å komme med et innlegg som sikkert noen liker, men andre hater; nemlig sunt og godt! Jeg slenger ut noen bilder av mat som er sunn og god, og legger med en liten forklaring! :-) Bare sånn alle er klar over det så er ikke dette mat jeg anbefaler å spise til hvert måltid, men som frokost/lunsj/mellommåltid.


♥ yoghurt - Dette er veldig enkelt og godt, og gjør deg sånn passe mett. For å få enda mer ut av det så kan du ha oppi litt müsli eller lignende. Jeg liker veldig godt denne yoghurten fra yoplait, fordi at den er et litt sunnere alternativ, med veldig god smak.

♥ havregrøt - Smaker kanskje ikke såå godt alene, men om du tar på litt kanel eller bær/rosiner osv så bliir den farlig god. NB: Unngå sukker da det gjør havregrøten usunn, og hele poenget forsvinner. Jeg ville også anbefalt å lage den med vann, og ikke melk! 

♥ mager cottage cheese og kesam (evt. vanilje kesam) - Veeldig godt, og kan lett gjøres bedre. Her er det to favoritter hos meg, den første er å blande et beger med cc eller kesam og litt fun light saft. Det blir nesten som en yoghurt. Det andre er å kjøpe friske bær eller lignende, og ha som topping. Helt klart en favoritt.

Det var de tipsene jeg hadde, så håper jeg at du ble inspirert til å prøve noen av tingene! :-)


Ingen kommentarer

vellykket bursdagsfeiring

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


(æsj, oransje bakgrunn.. sorry folkens)

Heiiii <3 Nå er det en stund siden det har vert normal blogging. Tenkte at jeg kunne fortelle om bursdagsfeiringen min.. Vi spise ris og kyllingfilet til hovudrett, og så hadde vi brownies og is til dessert. Etter det så fikk jeg gavene (bildene ovenfor) og snakket sammen med gjestene. Litt senere gikk vi ut på terrassen og skjøt med paintball på blinker, bare for å "kose oss." Trooor de likte det. Etterpå var vi ute i hagen og hadde diverse aktiviteter, før vi satte oss på terrassen med chips osv. Alt i alt en veldig vellykket kveld.
Siden det ikke har kommet noe særs med bilder  av meg, så kommer det et litt gammelt et av litt av meg, haha.

Der hadde jeg bustete og mørkere hår enn det jeg har nå! Men jeg tror jeg må gå nå.. Sitter å vurderer om jeg skal ta meg en løpetur eller bare hoppe rett i dusjen.. hmm. Vi snakkes senere i dag, jenter (og gutter?) Da kommer det en innlegg om mat som er sunn og god, så følg med!


Ingen kommentarer

kan ikke være sint for alltid..

Hei bloggen ♥

Oi, det var uvandt! Jeg må innrømme at jeg savner og blogge, og hver dag har jeg vært på nippet til å slenge inn et innlegg.. Jeg har jo klart å holde meg til nå da, og garanterer at det ikke blir flere innlegg før pausen er over. Tenkte bare at jeg skulle skrive litt om hvordan jeg har det. Skjønner at det har vært litt mange dype innlegg i det siste, men det er jo min blogg, og om jeg vil fortelle om følelsene mine så må jeg jo få lov.. :-)

En stund nå (typ. 1 måned ++) har jeg gått rundt og vært veldig sur og lei. Jeg har jo selvfølgelig prøvd å skjule dette, slik at jeg slipper en del spørsmål, men velger nå å skrive litt om det siden jeg har fortalt det til mamma, og føler da at det er "greit" å si det til dere... Altså jeg har sinneproblemer og psykiske problemer.. Dette er ikke noe jeg ønsker spørsmål om, så jeg setter pris på om dere ikke spør, og så forteller jeg heller det jeg vil, når jeg vil. Sinneproblemer er det sikkert ikke så vanskelig å forstå hva er, men for de som ikke vet det: Det er når du har problemer med sinnekontroll (selvfølgelig) og veldig lett overreagerer, er ekstremt følsom osv. De psykiske problemene er jo bla. sinneproblemet, men også mye mer. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si om det.. Det har vært en tøff periode, og det er det fremdeles. Jeg vil også bruke muligheten til å si unnskyld til vennene mine for at jeg har "ditcha" dem.. Det er fordi jeg har stengt meg inne, og har noen "murer" rundt meg.. Unnskyld, jeg elsker dere. ♥
Jeg  håper at dette er noe som går over av seg selv, men jeg og mamma har kommet frem til at vi skal se hvordan det går fremover, og vurdere om jeg trenger videre hjelp.. Om du kjenner meg (famile, venn, klassekamerat osv. så vær så snill  ikke spør meg om dette. Det var hardt nok å skrive det her, og jeg er ikke klar for å snakke om det enda.

Nå er jo sommeren her (ikke somer vèret da, vel og merke) og jeg drar på ferie om 32 dager. Dette holder meg gående, og jeg håååper så inderlig at den ferien får meg til å føle meg bedre. Det eneste jeg kan gjøre akkurat nå, er å vente! ♥♥♥♥

Hvordan går det med deg?


Ingen kommentarer

dette skulle ha kommet i videobloggen

// forklaring på hvorfor jeg tar bloggpause..

Hei! ♥ Som dere vet så hadde jeg bursdag på Onsdag, og det var egentlig da alt startet å falle sammen.. Jeg våknet og var kjempe nervøs pga. munnlig eksamen, men kom meg ned på skolen. På vegen ned, så klarte jeg selvølgelig å svelge en flue, noe som ikke akkurat var en bra start på dagen. Da jeg kom på skolen holdt jeg serriøst på å dø, fordi jeg var så nervøs.. Læreren og sensoren min kom, og jeg gjorde meg klar. Jeg var først av alle.. Presentasjonen gikk kjempe bra, og jeg fikk bare fem, seks spørmål. Da de skulle diskutere var jeg sykt nervøs, og trodde jeg kom til å få firer eller noe, men da jeg kom inn fikk jeg vite at jeg fikk en sekser. Jeg ble jo selvfølgelig kjempe glad, og gikk for å ringe mamma og pappa, men da jeg skulle ta frem mobilen, fant jeg ut an den var borte... Ikke nok med at jeg hadde eksamen på bursdagen min, spiste en flue osv, men nå skulle noen stjele mobilen min også! Jeg har enda ikke fått den tilbake, og kommer mest sannsynligvis ikke til å få det heller.. Min kjære pappa er så snill at han har bestillt en ny til meg, såå love you daddy, you're the best. Selvfølgelig er jeg sint, og lei meg, og det har jeg vært i to dager nå.. Jeg har kun ligget på rommet og grått, eller sovet.. Når man mister mobilen, så mister man ikke bare mobilen, men veldig mye privat. Man kan f.eks sjekke facebook, meldinger, bilder, notater og mange andre ting, og det er jo egentlig det værste.. Uansett; nå har jeg sperret mobilen, så ingen kan bruke den uansett, men du som har den: brenn i helvette.


Uten om dette så har jeg tenk å prøve å ta teorien på scooterlappen i neste uke, så derfor må jeg øve, øve, øve.. :-) Håper jeg greier den, viss ikke så kommer alle i familien + vennenne mine til å mobbe meg for resten av livet.. Ikke min feil at jeg ikke er sånn kjøretype.. lol. Jeg skal også har bursdag neste fredag, så får håpe det blir vellykket, og så er jeg forhåpentligvis tilbake for fullt etter det! Nå har vi sommerferie egentlig, mangler bare en avslutningsfest sammen med foreldre den 20.juni, men ellers er det ingen skole på meg. Veldig trist at jeg ikke skal gå i klasse med de folka lenger, kommer sikkert til  å miste kontakten med mange. Men jeg skal ikke skrive så mye at det blir kjedelig og lese, så jeg velger å avrunde her! Dere får ha en fin uke, og så snakkes vi om noen (7-8) dager.


YOU ARE THE BEST!! ♥♥♥ 


Ingen kommentarer

bad news

Heiiiii ♥ Nå har jeg siklet etter denne vesken i et år eller mer.. Så nå vurderer jeg faktisk å kjøpe den, 4real... Så kanskje det blir en ny veske snart? Vi får se! I dag skulle det egentlig komme videoblogg, jeg har spillt den inn osv, men jeg tror ikke jeg poster den, desverre. Jeg har også tenkt veldig nøye, og tror at jeg må ta meg en liten bloggpause, pga mye som skjer, og jeg er helt utslitt.. Det kommer et il innlegg rett etterpå nå, der jeg skal forklare! :-) Håper dere har forståelse for min avgjørelse...

Blogges snart, igjen.


Ingen kommentarer

har det ikke såå bra

Hvordan går det med deg? ♥


2 kommentarer

tjoheii for en dag

Heiii ♥♥ Må bare skuffe dere med en gang, og si at videoen ikke kommer før i helga... (Fredag.) Grunnen til det er enkel; vi skal ha familieselskap i dag, og i morgen skal vi spise middag hos farmor. Jeg kan alikevel si at jeg kom opp i engelsk, global oppvarming og fikk en 6er! Skal fortelle mer om det i videoen, så håper det går greit at den kommer litt senere.. ;-)
Nå må jeg nesten gå å gjøre meg klar, så snakkes vi i morgen!!


// bilder fra we♥it, men det er slik jeg skal kle meg.. haha

Hadde du eksamen i dag? Hvordan gikk det? ♥ 


Ingen kommentarer

happy birthday, princess

ja, jeg kalte nettop meg selv prinsesse.. ♥ Dette innlegget publiseres litt tidligere enn de andre, i og med at jeg har tenkt å skrive et innlegg senere idag, 5.juni, (et som ikke er forhåndsskrevet..) Nå har jeg forhåpentligvis allerede hatt eksamen, eller så venter jeg på at det skal bli min tur. Satser på det første. GUD, denne dagen har jeg gruet meg til.
Jeg kan jo selvfølgelig ikke unngå å nevne at jeg har bursdag i dag, så det hadde jo vert gøy med gratulasjoner.. (hint hint) 16 år og greier. Det har jeg ventet på leeenge.  Men jeg orker ikke å skrive mer nå, så dere får vente til innlegget senere i dag. :-)snakkes senere :*


Ingen kommentarer

liiten mobiloppdatering

Hei! :-) Nå ligger jeg i senga og er så stressa at jeg klikker.. Klarer ikke å øve, og klarer ikke å slappe av.. Jeg fikk ordna det slik at jeg har eksamen først av alle, altså kl 08.15..

Det blir ingen bilder i dette innlegget.. Tenkte bare at jeg skulle si ifra hvordan det stod til. Snakkes i morgen!


Ingen kommentarer

dagen før dagen

okeii, teit overskrift, men hva skal jeg liksom skrive?? :p
I dag har storebror bursdag, han blir 18, så jeg benytter muligheten til å si masse gratulerer med dagen til han. ♥ you are the best!  Er vell egentlig litt rart at han har bursdag 4.juni og jeg 5.? haha.. I dag har dagen før eksamen, og selv om jeg ikke skriver dette nå, er jeg helt sikker på at i dette øyeblikk holder jeg på ådø, fordi jeg gruer meg så mye. LIFE IS HARD. Så selv om det kommer en oppdatering nå, og en i morgen så er det ikke sikkert at jeg fortsatt lever, bare så dere vet det, men satser jo på å vere i live..

Dersom eksamen i morgen går bra, skal jeg lage en videooo, men det går vell rett i dass. See ya sweethearts. ♥ plis ønsk meg lykke til, kunne trengt det altså, serriøst.


Dette er alt jeg har å si atm.

Ingen kommentarer

pixlr.com/express/

Startet så smått med redigering for en stund siden, og syns egentlig at det er veldig kult med print over bilder, så her valgte jeg et "space print" over. Veldig rar kombinasjon, men det ble fint da.. Hvis dere har lust til å prøve så bruker  jeg pixlr.com/express/ til å redigere i. Det er sykt lett å forstå! :-)

Ble du trukket opp til eksamen idag?


Ingen kommentarer

inspiration from weheartit

Hei og god mandag! ♥ Nå er det starten på en nye uke, (ikke en god en, for min del..) Når du leser dette sitter jeg heeelt sikkert å stresser noe helt sykt med eksamen. Jeg lover å fortelle alt om hva jeg kom opp i, hvordan det gikk osv. når jeg er ferdig. Jeg tror jeg kommer til å få tid til å blogge, men velger å bare forhåndsskrive ettersom jeg tror blogging kommer til å forstyrre konsentrasjonen. Det er vel ikke bare jeg som vil gjøre det godt på noe såpass viktig? Det værste er at om jeg får en karakter jeg er misfornøyd med, så ødelegger det bursdagen min.. Men jaja, ikke noe å gjøre med det.
MEN dette innlegget skulle egentlig vere inspirasjon, tenkte bare å gi dere en liten update først. ♥


// noen av bildene ♥♥ følg meg gjerne på we♥it: @enfantasiverden

Likte du bildene?


Ingen kommentarer

The Hangover Part III

Hei igjen! Dette blir det tredje innlegget i dag, wow. Venninna mi ringte nettop og spurte om jeg ville bli med å se The Hangover Part III på kino, og ettersom det er over et halv år siden jeg har vert på kino, så sa jeg ja.  I tillegg så har vi begge gavekort på kinoen, pga. at vi vant "yrkesprosjekt fremføring" i fjor. Hangover filmene er jo sykt morsomme da, så hvorfor ikke se den nye på kino, gratis med bestevenninna di? Haha. Jeg slenger med traileren slik at hvis du ikke har sett den, så kan du se hva du kan forvente. ♥♥  (haha, fant bare denne, med ei dame som snakker litt i starten.)

Har du sett filmen? Var den bra? :-)


Ingen kommentarer

new york


♥ NEW YORK ♥ Dette er en by jeg virkelig kunne tenkt meg å besøke. Selve byen er nydelig, og shoppingen er ikke til å klage på den heller.. Hit skal jeg definitivt reise en gang i livet, og helt sikkert flere ganger også.
Kunne du tenkt deg å reise til new york? Hvorfor/hvorfor ikke?


2 kommentarer

imorgen skjer det..

.. vi blir trukket opp til eksamen.. Jeg tror jeg kommer opp i spansk, matte eller naturfag. Det er såå typisk min flaks å komme opp i det jeg absolutt ikke vil. Jeg prøver å holde meg rolig når det kommer til eksamen, men alle som kjenner meg vet vel egentlig at jeg er et vrak nå.. Jeg kunne ærligtalt heller dødd, enn å oppleve alt dette stresset. Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn, blir jeg såå stressa over små ting, og det gjør at jeg bare vil legge meg ned å grine. Jeg ligger i senga mi, er på twitter og ignorerer folk, for slik er det jeg talker det.. Skulle ønske jeg hadde beroligene medisiner, haha.. Life would've been good...
Men nå skal jeg ikke sitte her å klage over hvor fælt jeg har det. Noen av dere bliir vel også trukket opp i morgen? Isåfall; lykke til, håper dere kommer opp i noe dere liker/er komfortable med! :-) Akkurat nå sitter jeg i senga, og skal forhåndsskrive noen innlegg som jeg lovet i går, og etterpå skal jeg øve til scooterlappen. Troor jeg tar teorien den 12.juni slik at eg har en uke å øve på etter eksamen/bursdagen min. Jeg er så sinnsykt redd for at jeg skal stryke, for det tror jeg nemlig at jeg kommer tli å gjøre.. Jeg kan virkelig ingenting om kjøretøy osv.. ♥♥

Blir du trukket opp til eksamen i morgen? Hva vil du komme opp i? :-)


Ingen kommentarer

pugging, pugging og atter pugging

♥♥♥ hey sweethearts. Hverdagen min nå fortiden er ikke særlig spennende... Det eneste jeg gjør, er å pugge til scooterlappen nå, mens jeg har tid, og pugging til eksamen begynner på mandag. Veeeldig gøy, men noe jeg må gjøre. I morgen skal jeg prøve å komme med to innlegg, og prøve å forhånsskrive noen, i og med at det blir null blogging fra mandag til onsdag. Da er det fullt fokus på eksamen. Haha, føler at jeg snakker om eksamen 24/7, men det er sikkert fordi jeg gruer meg så sykt mye. 

Nå skal jeg sitte barnevakt for lillebror, og når han har lagt seg, skal jeg øøøve til.. ..scooterlappen. Jada, ikke en eneste fristund nå. Meen jeg må nesten løpe ned nå, slik at lillebror ikke river ned huset. ♥♥


Hva skal dere gjøre i kveld? ♥2 kommentarer

offesiellt sommer

Nååå er det offesiellt sommer.. Tenk at det allerede er første juni, og snart bursdagen min! Føles som det er februar egentlig.. Uansett; jeg ønsker dere en fiiin sommer! ♥ Jeg selv skal til tyrkia, den 14. juli, kanskje jeg møter noen av dere? :-)

Hvor skal du i sommer? Når? ♥


Ingen kommentarer

finally weekend

Da var det "endelig" helg! Har jo ikke akkurat hatt en veldig stressfull uke, med fri på onsdagen og torsdagen.. Men nå er det hvertfall helg, og neste gang jeg skal på skolen, er det for å vite hva jeg kommer opp i til muntlig eksamen. Wrææ.
I går da jeg satt og redigerte videoen fikk jeg veldig vondt i magen, og kasta opp.. Etter det, sovna jeg med spy i håret, så da jeg våknet i dag, var jeg mildt sagt grusom. Tok meg en dusj, og sminket meg, så jeg så ikke så verst ut på skolen da, heldigvis! Og forresten, ikke lenge til det er sommerferie nå! (Jeg har bare en uke igjen på skolen!!!!!!)


Nå sitter jeg på rommet og venter på at pappa skal komme hjem fra jobb, å lage middag. Senere skal jeg sitte barnevakt, så da blir det ikke mer blogging i dag. 

HA EN FIN HELG ♥♥♥


Ingen kommentarer

video 30.05.13

HEIII ♥ Nå har jeg laget en liten video til dere fra da jeg var på stranda tidligere. Dette er den første videoen jeg har laget så den er sikkert ikke så veeeeldig bra.. men enjoy! 


(TROR IKKE LYDEN VIRKER VIA IPHONE :-) PRØV PÅ PC HELLER!)

Hva syntes du om videoen? :-)


Ingen kommentarer

stranda

♥♥ hello babes. Nå skal jeg og Marleen dra på stranda. Kaaanskje jeg bade bittelitt, men tror jeg kommer til å sole meg for det meste. Tar med oss vannmelon, jordbær osv, slik at vi kan kose oss, + kamera slik at det blir litt bilder på dere! :-)


HA EN FIN DAG<3

 


4 kommentarer

[under oppussing]

*Holder på å fikse litt på forskjellige ting, så beklager om det er litt rotete...*


Ingen kommentarer

victoria's secret


(bilder lånt fra krisssy.blogg.no)

Åh, se på denne herllighten! Jeg har siklet på denne i all evighet nå, og vurderer sterkt å klikke den hjem. Det eneste som stopper meg er den dårlige økonomien min.. Hehe, flaks at jeg fyller året på onsdag da (er 15, blir 16), kanskje jeg får litt penger da..? ♥♥ Men dette innlegget blir kort.. Holder på å mekke en videoblogg! Får se om den blir brukbar da, siden jeg aldri har laget en før, haha.

LYKKE TIL; TIL ALLE SOM HAR EKSAMEN!! Hva syntes du om bikinien?


Ingen kommentarerHei! Jeg heter malin, og er 16år. Jeg kommer fra Stavanger. På bloggen min kan du lese om hverdag, outfits, bilder og mye mer. Håper du liker den! ♥ kontakt: salty.blogg@hotmail.comhits