hemmeligheten dinHei alle sammen! Som dere ser så er dette et innlegg om hemmeligheter. Noen av dere har kanskje lest slike innlegg på bloggene til Kristine eller Ine? Det er hvertfall der jeg har tatt ideen fra! TIl dere som ikke vet hva det går ut på, så er det slik at du legger igjen en kommentar med hemmeligheten(e) dine, helt anonymt, og så samler jeg opp alle hemmelighetene i et innlegg. Jeg er ikke sikker på om dette kommer til å funke pga lite lesere, men vi får se! Jeg håper hvertfall at noen har lyst til å dele sine hemmeligheter, det kan jo være godt å få lettet litt på alt sammen! :-)

Jeg har forresten tenkt å spille inn en video på mandag eller tirsdag, så forhåpentligvis har dere noe å glede dere til! Nå skal jeg straks stelle meg, og gå ned og spise frokost med familien!

Hva er din hemmelighet?Én kommentar

Else

06.10.2013 kl.14:42

Halloi!! Jeg har lest bloggen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unnnskyld for det. Det har egentlig ikke vært noen god årsak til at jeg ikke har kommentert før, så jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det tidligere. Fordi denne blogggen er fantastisk kul, og du fortjener å få all komplimanger du kan få for denne blogggen!! Dette er faktisk en av de godeste sidene på Bloggg etter min mening og den er dønn ærlig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lese denne blogen og jeg skulle av og til ønske at det var min blogg!!!!! Hehe!!!! Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet å blogge fordi jeg fikk så mange frekke kommentarer fra drit slemme personer. Om du får frekke kommentarer fra frekke personer, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de drit frekke. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konkuranse som weblenke jeg akkurat har prøvd meg på. Det er sånn at du kan vine en premie om du svarer på noen sprsml. Det er utrolig kjekt å være med på etter min mening, fordi noen ganger har man flaks å da vinner man. En gang vant jeg i et basarlotteri. Det var veldig kjekt. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i quizn. Keep bloggin!

Skriv en ny kommentar
Hei! Jeg heter malin, og er 16år. Jeg kommer fra Stavanger. På bloggen min kan du lese om hverdag, outfits, bilder og mye mer. Håper du liker den! ♥ kontakt: salty.blogg@hotmail.com
hits