deli de luca & videofyme

Eyyyy! What´s up?? Sorry for uregelmessige innlegg, men jeg klarer ikke helt bestemme meg for om jeg skal blogge eller om jeg skal slutte.. I det siste har det jo ikke vært særlig respons osv på innleggene, og da syns jeg det er litt "kjedelig" å bruke så mye tid på noe... Nå sitter jeg på gulvet på rommet mitt og gjør absolutt null nada og niks. Jeg har laget meg en bruker på videofyme der jeg sikkert kommer til å legge ut videoblogger og ting som skjer i hverdagen. Det er på en måte sånn som vine, bare at jeg liker denne mye bedre, og det er ikke grense på hvor lenge videoen kan vare. Hvis du vil følge meg så heter jeg candiiifashion og det samme heter jeg på weheartit. Jeg setter utrolig stor pis på alle følgerene mine, *hint hint* haha.

Nå som jeg har startet på vgs så har jeg skaffet meg månedskort på tog, buss osv pga skolen min er i en annen "by" heheh. Da er det jo kind of gratis for meg å reise rundt omkring, så det har blitt en del turer til stavanger, eller rettere sagt deli de luca. Å fyyyfaen (unnskyld) så god smoothie de har der! Jeg er helt forelska. Meeen jeg må bare spørre om noe.. Hva vil dere jeg skal blogge om? Evt hva slags videoblogger vil dere ha? Jeg tar i mot alle tips, og dersom jeg får en del tips så kommer det sikkert innlegg mye oftere, og sikkert bedre innlegg også. Jeg skal ærlig innrømme at blogginga har vært dårlig i det siste.. Men jeg blogger hvertfall.

Sååå, sleng med noen bloggtips søtnoser! Dere er best <3Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Hei! Jeg heter malin, og er 16år. Jeg kommer fra Stavanger. På bloggen min kan du lese om hverdag, outfits, bilder og mye mer. Håper du liker den! ♥ kontakt: salty.blogg@hotmail.com
hits