vanskelige tider

Heiii :-) Nå sitter jeg i et lite hjørne inne på rommet mitt, godt innepakket i dyna og pysjen, med tente stearinlys. Regnet høljer ned, og det er såå koselig. I dag er det første september, altså starten på en ny måned, og høsten. Nå er det tid for mørke kvelder med stjerneklar himmel. Kos foran peisen, kakao, te, skjerf og ullsoker.. Mmm, kjenner jeg har gledet meg til dette!
Nå skal jeg straks gjøre meg klar til å gå i kirken. Det er konfirmant-presentasjon i dag, og ettersom lillebror er konfirmant så må jeg gå, haha. Når vi kommer hjem igjen så er det klart for selskap her i huset, for å feire lillebror som fyllte fjorten i sommer. Det blir sikkert koselig.

Men over til overskriften.. Nå har skolene startet igjen, og på nytt begynner alt stresset med prøver, innleveringer, premføringer, lekser og kanskje en jobb utenom? Jeg tror neppe det bare er meg som allerede er helt utslitt av skolen, og vi har ikke en gang begynt me vurderinger. Å begynne på vidergående har igrunn vært nok i seg selv, men alle vurderingene kommer til å ta knekken på meg, det er jeg sikker på. Jeg sliter allerede med en del ting, og dette gjør det ikke bedre. Til alle andre der ute som har det på samme måte (eller tilsvarende) så skal dere vite at jeg vet hvordan det er, og jeg håper at det ikke tar knekken på dere! Alt for mangen får problemer psykisk pga. alt presset på/med skolen. Det er galt at det skal være sånn. Skolen skal ikke være sånn at man blir psyk, da mener jeg at det er gått for langt.

Sorry, jeg må gå og gjøre meg klar nå.. Men jeg kan skrive mer om psykisk-helse en annen gang hvis dere vil?
Hvis du sliter psykisk så kan du selvfølgelig snakke med meg, og så kan jeg prøve å hjelpe deg. Ta kontakt i kommentarfeltet, eller på mail. (salty.blogg@hotmail.com) Jeg heier på dere!2 kommentarer

Tom A

01.09.2013 kl.17:38

Hei, godt skrevet innlegg! Sliter med angst pga skolen!

Skolen er ikke alltid lett..

Uansett, ha en fin dag fortsatt!

Malin

01.09.2013 kl.18:15

Tom A: tusen takk, og like så!
Håper det går bra med deg :-)

Skriv en ny kommentar
Hei! Jeg heter malin, og er 16år. Jeg kommer fra Stavanger. På bloggen min kan du lese om hverdag, outfits, bilder og mye mer. Håper du liker den! ♥ kontakt: salty.blogg@hotmail.com
hits