livet på vgs

Helluu :-) Jeg har fremdeles ikke noen fine bilder på macen, haha. Brukte hele gårsdagen på å installere office for mac. Fyy søren så stress.. Først virket det ikke, og så fatta  jeg ingenting, men det gikk bra til slutt da. Skoledagen i da var utrolig kjedelig, men chill. Vi starta klokka 09.40 og da fikk vi utdelt bøker. Etter det så skulle vi ha gym, men vi brukte nesten hele gymtimen på å lære navna til hverandre. Etter gymmen var det midttime etterfult av en fritime. Klokka halv ett skulle vi ha matte, men valgte bare om vi skulle ha P- eller T-matte og så fikk vi gå hjem!

Nå sitter jeg på kjøkkenet og blogger mens mamma lager middag. Senere i dag så drar jeg bort til Marleen. Begynner å bli en stund siden jeg har sett henne nå, siden vi går på forskjellige skoler. Skal ikke være så veldig lenge da, siden hun og klassen skal på bowlig.

Hva har dere gjort i dag? Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Hei! Jeg heter malin, og er 16år. Jeg kommer fra Stavanger. På bloggen min kan du lese om hverdag, outfits, bilder og mye mer. Håper du liker den! ♥ kontakt: salty.blogg@hotmail.com
hits